Fallout 76 Haritasının Adı Belli Oldu

Fallout markasının resmi Twitter hesabı, Fallout 76 için oldukça aktif. Tahmin edebileceğiniz gibi o Twitter hesabı üzerinden, bahsetmiş olduğumuz video oyunu için sürekli olarak yeni bilgiler veriliyor. Bugünkü haberimizde de o yeni bilgilerden bazılarını sizlere aktaracağız. Öncelikle bu video oyunun geçeceği bölgenin adını, oyunun içerisinde bulunacak olan bir silahı ve çok daha fazlasını bu haberimizin içerisinden görebileceksiniz.

Twitter üzerinden yapılan açıklamalara göre  Fallout 76, Appalachia isimli bir bölgede geçecek. Daha önce Fallout 4 ile Commonwealth’e, ondan önceki video oyunu ile de Capital Wasteland’e gitmiştik. Bakalım Appalachia, kendisini Commonwealth ve Capital Wasteland gibi akılda kalıcı yapabilecek mi? Haritanın kendisini bilemiyoruz ama haritanın içerisinde bulunan bazı silahların, akılda kalıcı olacağına eminiz.

kb3lx7qsk355b52b546402c8927f19 - Fallout 76 Haritasının Adı Belli Oldu

Bahsetmiş olduğumuz Twitter hesabı üzerinden, Fallout 76 içerisinde bulunacak olan bir silah da gösterildi. Bu silah, gitar kılıcı olarak geçiyor ve adından da anlayabileceğiniz gibi, gitardan yapılmış bir kılıç var karşımızda. Oyuncuların bu silahı ne zaman elde edebileceğini bilmiyoruz ama silahın seviyesi 15 olarak görünüyor. Bu yüzden, silahın ortalama olduğunu herhalde düşünebiliriz.

Tüm bunların haricinde, Fallout 76 içerisindeki takım sistemi hakkında da bazı bilgilerin sahibi olduk. Yine aynı Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamalara göre Fallout 76 içerisinde takım olan oyuncular, olabildiğince eşit tecrübe puanı alacak. Bir düşman öldürüldüğü zaman, düşmana hasar vermiş oyuncular eşit sayılabilecek bir tecrübe puanı kazanabilecek iken, düşmana öldürücü darbeyi vuran kişi, herkesten biraz daha fazla tecrübe puanı kazanacak. Oyuncular, öldürülen cesetlerden ayrı ayrı ganimet toplayabilecek. Yani, bir kişi gidip tüm cesetteki ganimeti, kendisine alamayacak. Herkesin ganimeti, kendisine olacak. Son olarak da oyun içerisinde uyumak, oyunculara bazı ekstra özellikler sunacak ama bu konuda net bir şey henüz bilinmiyor.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Fallout 76 Haritasının Adı Belli Oldu

Bir Yorum Yazın