Forza Horizon 4 için Çıkış Videosu Yayımlandı

Normalde 2 Ekim 2018 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek olan Forza Horizon 4, kendisinin Ultimate Edition sahiplerine 28 Eylül 2018 tarihinde sunulacaktı. Bu yüzden de bahsetmiş olduğumuz video oyununun çıkış videosu şimdiden yayımlandı. Xbox markasının resmi YouTube kanalından yayımlanmış olan bu çıkış videosunu, eğer dilerseniz sizler de haberimizin en altından izleyebilirsiniz. Bu videoda oyuna ait oldukça hoş görüntüler, oyunculara gösterilmekte.

Forza Horizon 4 için sadece çıkış videosu yayımlanmadı

Bahsetmiş olduğumuz bu video oyununun çıkış videosu haricinde, bu video oyununun nasıl destekleneceğini, ne tip güncellemelere kavuşacağını öğrendik. Xbox Wire üzerinden yapılan açıklamalara göre bu video oyunu için ilk 4 hafta, mevsimlik güncellemeler gelecek. Her mevsim değişiminde Forza Horizon 4 oyununa yeni yarışlar ve yeni araçlar eklenecek. Asıl güncellemeler, etkinlikler ve çok daha fazlası ise 25 Ekim 2018 tarihinde başlayacak.

kb3lx7qsk355b52b546402c8927f19 - Forza Horizon 4 için Çıkış Videosu Yayımlandı

Yapılan açıklamalara göre 25 Ekim 2018 tarihinde, oyununun en büyük güncellemesi yayımlanacak. Bu güncelleme ile öncelikle oyuna Route Creator eklenecek. Bu yeni özellik sayesinde oyuncular, oyun içerisinde diledikleri yarışı yapabilecekler. Tabii bu yeni sistem, 4 farklı güncellemenin ilk ayağı olacak. Bu yeni özellik ardından oyuna gelecek olan bir sonraki güncellemede oyuncular Horizon Hikayesi görecek. Oyuna yeni bir Horizon Hikayesi eklenecek ve oyuncular bu hikaye ile birlikte klasik Britanya araçlarını kullanabilecek.

Route Creator ve yeni Horizon Hikayesi güncellemeleri ardından, yani üçüncü haftada Cadılar Bayramı kutlanacak. Bahsetmiş olduğumuz bayramın kutlanacağı hafta içerisinde oyuna Cadılar Bayramı temalı kozmetik ögeler ve çok daha fazlası eklenecek. Dördüncü haftada ise Horizon Sezonları güncellemesi oyuncularla buluşacak. Muhtemelen o güncellemeden sonra da Forza Horizon 4 için ilk genişletme paketi, oyunculara sunulacak. O genişletme paketinin 2018 senesi içerisinde piyasaya sürüleceğini biliyoruz. Eğer genişletme paketi duyurulursa, şaşırnayız yani.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Forza Horizon 4 için Çıkış Videosu Yayımlandı

Bir Yorum Yazın