İşte Ekim 2018 İçerisinde Verilecek Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları

Sony, PlayStation Blog üzerinden yaptığı yeni bir açıklama ile kendi takipçilerine; PlayStation konsolları üzerinden çevrim içi-çoklu oyuncu oyun oynama, aylık bedava oyunlar ve daha birçok ayrıcalıklı hizmet sunan PlayStation Plus servisinin ücretsiz Ekim 2018 oyunlarını duyurdu. Halihazırda veya yeni satın alınacak PS Plus üyeliği bulunan PlayStation 4 sahipleri, 2 Ekim 2018 tarihinden itibaren Laser League ve Friday the 13th: The Game oyunlarını hiçbir ek ücret ödemeden kütüphanelerine ekleyip oynayabilecekler. Tabii ki listemizde PlayStation 3 ve PlayStation Vita oyuncularını sevindirecek video oyunları da bulunuyor.

Açıklamalara göre Ekim 2018 içerisinde PlayStation 3 sahipleri Master Reboot ve The Bridge oyunlarını; PlayStation Vita sahipleri ise Rocketbirds 2: Evolution ve 2064 Read Only Memories oyunlarını ücretsiz olarak indirebilecek. Tabii saymış olduğumuz bu video oyunlarının neredeyse hepsi, çapraz platform satın alımı desteklediği için PlayStation 4 üzerinden de erişilebilir olacaklar. Aklınızda bulundurmanızı öneriyoruz.

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - İşte Ekim 2018 İçerisinde Verilecek Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları

PS Plus ile ücretsiz verilecek Laser League nasıl bir video oyunu?

Tamamen yeni bir çoklu oyuncu deneyimi sunan Laser League, ilk olarak basit bir şekilde reflekslerinizi test ederek başlıyor; oyun ilerledikçe strateji ve takım taktiklerinin işlediği bir oyun haline geliyor. Yeteneklerinizi birleştirip sahayı domine edebilir, rakiplerinizi eleyerek podyumdaki yerinizi belirleyebilirsiniz. Oyunda birçok zorlu görevi tamamlayarak seviye atlayabilir, yüzlerce özelleştirme eşyasını açabilir, 2150 yılının efsane sporcusu haline gelebilirsiniz.

Peki, Friday the 13th: The Game?

Friday the 13th: The Game, üçüncü şahıs kamerasıyla oynanan korku temalı hayatta kalma oyunu. Oyunda hayatta kalmaya çalışan bir genci ya da maskesiyle bilinen ünlü katil Jason Voorhees’i yönetebilirsiniz. Altı diğer oyuncuyla birlikte sizin, dünyanın en çok bilinen katilinden kaçmak ve hayatta kalmak için elinizden gelen her şeyi yapmanız gerekiyor. Eğer yeni bir korku-aksiyon deneyimi arıyorsanız, bu video oyunu PS Plus ile sizleri ücretsiz bir şekilde bekliyor olacak.

Eylül 2018’in ücretsiz oyunlarını da unutmayın

PlayStation Plus sisteminin ücretsiz Ekim 2018 oyunları olan Laser League ve Friday the 13th: The Game’i 2 Ekim 2018 tarihinden itibaren kütüphanenize ekleyebilir, üyeliğiniz süresince oynayabilirsiniz. Henüz eklemediyseniz, Eylül 2018 için seçilmiş bedava oyunları olan Destiny 2 ve God of War III: Remastered’ı şimdiden kütüphanenize ekleyebilirsiniz efendim.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - İşte Ekim 2018 İçerisinde Verilecek Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları

Bir Yorum Yazın