Logitech G305 İsimli Kablosuz Oyun Faresi Türkiye’de Çıktı

Yaz aylarında Logitech G, oyuncuları heyecanlandıran bir duyuru yapmıştı. Bu duyuruya göre ekip, sonbahar aylarının başında HERO ve LIGHTSPEED teknolojilerini içerisinde bulunduran, kablosuz bir oyuncu faresi piyasaya sürecekti. İşte o beklenen gün geldi ve Logitech G305 isimli kablosuz oyun faresi, Türkiye sınırları içerisindeki çıkışını gerçekleştirdi.

Ürünleriyle oyun deneyimine değer katan Logitech G, dediğimiz gibi bu fareyi Haziran 2018 içerisinde tanıtmıştı. LIGHTSPEED teknolojisine ve HERO sensöre sahip olan bu fare, şimdi piyasada ve alıcılarını bekliyor. Kablolu farelerden daha hızlı bir oyun deneyimi sunmak için markanın özel LIGHTSPEED teknolojisini kullanan Logitech G305; devrim niteliğindeki HERO sensörü sayesinde yeni nesil performans sunuyor. Ayrıca bu fare, önceki nesil farelerden 10 kat daha fazla güç verimliliğne sahip.

7trh91i7eh55b52b54646f61936a04 - Logitech G305 İsimli Kablosuz Oyun Faresi Türkiye’de Çıktı

Hızlandırma ya da yumuşatma olmadan, olağanüstü duyarlılık ve doğruluk sunan, yüksek güç verimliliğine sahip HERO; 12000 DPI’a kadar duyarlılık ve 400 IPS hassasiyet değeriyle öne çıkıyor. Bahsetmiş olduğumuz darede bulunan ultra hızlı LIGHTSPEED kablosuz teknolojisi ise 1 mili saniyelik gecikme oranıyla uçtan uca optimize kablosuz bağlantı, yüksek rekabet için hızlı tepki süresi, güvenilirlik ve kablolu farelerden daha hızlı bir performans sunuyor.

Yüksek güç verimliliğine sahip sensör, uzun saatler boyunca da kullanılabiliyor Mesela bu farenin uzun pil ömrü sayesinde, performans modunda 250 saate kadar oyun oynanabiliyor. Ayrıca, Logitech Gaming Software isimli uygulamadaki dayanıklılık modu ile gecikme hızı 8ms’ye düşürülerek, pil ömrü dokuz aya çıkarılabiliyor. Logitech G305, hafif mekanik tasarımı, ultra verimli pil kullanımı ve yüksek manevra kabiliyeti için sadece 99 gramlık ağırlığı sayesinde dayanıklılık ve rahatlığı bir araya getirdiği tasarımıyla oyuncularla buluşuyor.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Logitech G305 İsimli Kablosuz Oyun Faresi Türkiye’de Çıktı

Bir Yorum Yazın