Red Dead Redemption 2, Birçok Farklı Kamera Açısı ile Geliyor

Geçtiğimiz gün ikinci oynanış videosu ile karşımıza çıkmış olan Red Dead Redemption 2, bugün de yepyeni bilgilerle oyunculara sunuldu. Bahsetmiş olduğumuz bu video oyununun yayımlanan yeni oynanış videosu ile de ortaya bazı yeni bilgiler çıktı; PlayStation Blog üzerinden yayımlanan bir içerik ile de ortaya yepyeni bilgiler çıktı. İşte bu içeriğimizde ise o bilgileri, sizlere aktarmaya çalışacağız. Ekim 2018’in sonunda PlayStation 4 ve Xbox One konsollarının ailesindeki her ürün için çıkışını gerçekleştirecek olan Red Dead Redemption 2, umuyoruz ki gelecekte daha fazla yeni bilgiler ile karşımıza çıkmaya devam eder.

Eğer fark edemediyseniz; Red Dead Redemption 2, grafiksel anlamda da üstün bir yapıt olacak

PlayStation Blog üzerinden aldığımız ilk bilgi, bu video oyununun nasıl başlayacağı hakkında. Sony ekibinin sosyal medya yönetmenlerinden olan Sid Shuman, PlayStation Blog üzerinde paylaştığı yazıda; Red Dead Redemption 2 oyununun bir soygun sahnesi ile başlayacağını ama bu soygunda bazı işlerin ters gideceğini söyledi. Açıklamalara göre oyun, bir noktadan sonra da tabii ki oyuncuları tamamen serbest bırakacak.


Bahsetmiş olduğumuz bu video oyununun açılış sahnesi haricinde, Van Der Linde grubu hakkında da bazı bilgilerin sahibi olduk. Eğer bilmiyorsanız, hemen söyleyelim: Van Der Linde isimli grup, Dutch van der Linde tarafından yönetiliyor ve bizler de bu grubun içerisinde bulunuyoruz. PlayStation Blog üzerinden yapılan açıklamalara göre bu grup, dışarıya dehşet saçan bir grup gibi gözükse de, aslında herkes birbirine aile gözü ile bakıyor.

Red Dead Redemption 2 hakkındaki açıklamalara göre bizim, bu grup üyeleri ile arada sırada zaman geçirip, onlar için bazı şeyler yapmamız gerekecek. Bu şekilde grubun genel morali yüksek olacak ve aile birliği de sağlanmış olacak. Ayrıca oyuncular, bu grubun ortak para bankasına para yatırabilecek. Bu şekilde grup için yeni özellikler açılacak. Mesela bu özelliklerden bir tanesi, kamp alanlarına hızlı seyahat etmek olacak.

Tüm bunların haricinde, Red Dead Redemption 2 içerisinde 3 farklı kamera açısının olacağını da öğrendik. Tahmin edebileceğiniz gibi, bu kamera açılarından bir tanesi birinci şahıs bakış açısı olacak. Bir diğeri ise üçüncü şahıs bakış açısı olarak geçecek. Son kamera açısı ise oyunculara sinematik bir deneyim sunacak. Bu sinematik kamera açısı, tam olarak nasıl kullanılacak, şu an bilemiyoruz ama gördüğümüz kadarıyla, oyun içerisinden görsel alabilmek için ideal bir açı olacak o. Son olarak, PlayStation Blog üzerinde bu video oyununun çok kaliteli grafiklere sahip olacağı da belirtiliyor ama bizce bunun belirtilmesine bile gerek yoktu.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Red Dead Redemption 2, Birçok Farklı Kamera Açısı ile Geliyor

Bir Yorum Yazın