Red Dead Redemption 2 İçerisindeki Kullanıcı Arayüzü, Özelleştirilebilir Olacak

Red Dead Redemption 2 hakkında yayımlamış olduğumuz bir önceki haberimizde, sizlere bu video oyunu hakkında birçok farklı bilgi vermiştik. O bilgilerin ardı arkası kesilmedi ve şimdi elimizde bu yapıta ait daha fazla bilgi bulunuyor. Bu bilgilerin arasında, oyununun kullanıcı arayüzü hakkında bazı önemli detaylar da bulunuyor. Dilerseniz, PlayStation Blog üzerinden bu video oyunu hakkında verilen yeni bilgilere, haberimizin devamından bir göz atalım.

Red Dead Redemption 2 oynarken bolca L1 tuşuna basmamız gerekebilir

PlayStation Blog üzerinden gelen bilgilere göre Rockstar Games, Red Dead Redemption 2 içerisinde oyunculara bir konuda özgürlük sunacak. Oyuncular, oyunun kullanıcı arayüzünü 3 farklı seviyede değiştirebilecek. Mesela, oyuncular eğer isterlerse kullanıcı arayüzünü tamamen kapatabilecek, isterse minimum seviyede tutabilecek, isterse de standart olarak bırakabilecek. Ayrıca, bunun hakkında henüz net bir şey söylenmedi ama oyuncular, muhtemelen ekranda görünen her ögenin arayüzünü açıp, kapatabilecek.


Red Dead Redemption 2 hakkında öğrenmiş olduğumuz bir başka bilgi ise oyunun tuş takımları hakkında oldu. Mesela, oyun için verilen bilgilere göre oyuncular, L1 tuşuna basarak silah seçme menüsünü aktif hale getirebilecek. Bu menü, Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online oyunlarındaki yuvarlak menü ile çok benzer olacak. Oyuncular, bu menüde sadece silahları değil, araç ve gereçleri de görebilecek. Mesela, dürbününüzü elinize almak istiyorsanız, L1 tuşunu kullanmanız gerekecek.

L1 tuşuna bastığınız zaman tabii ki silahınızı da çıkartabileceksiniz ama o çıkan silah sürekli patlamak zorunda değil, değil mi? PlayStation Blog üzerinden verilen bilgilere göre oyuncular, silahlarını sadece insanları öldürmek veya yaralamak için kullanmayacak. Oyuncular, uyarı ateşi de edebilecek. Bu sayede sizden kaçan insanlar durabilecek veya bazı soygunları gerçekleştirebileceksiniz. Tabii bu yöntem, etraftaki karakterlerin dikkatini çekmek için de kullanılabilecek.

Bu haberimizde sizlere vereceğimiz son bilgi ise oyundaki detaylar ile alakalı. Rockstar Games cephesinden gelen açıklamalara göre oyunda kontrol edeceğimiz karakterin üzerinde bulunan her şey ayrıca modellendi ve tasarlandı. Bu sayede de maksimum kaliteye ulaşıldı. Red Dead Redemption 2 oyununu konsolunuzda oynamaya başladığınız zaman, eğer karakterinizde çok detaylı animasyonlar görürseniz, fizik detayları gözünüze çarparsa, bizce şaşırmayınız. Belli ki Rockstar Games, oyununun ana karakterini oldukça detaylı bir şekilde geliştirmiş.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın