Forza Horizon 4, 2 milyon oyuncu tarafından oynandı

Orijinal olarak 2 Ekim 2018 tarihinde Xbox One ailesindeki tüm konsollar ve Windows 10 işletim sistemli tüm bilgisayarlar için çıkışını gerçekleştirmiş olan Forza Horizon 4, Playground Games cephesinden gelen açıklamalara göre ilk haftasında 2 milyon oyuncu tarafından oynandı. Sizlere vermiş olduğumuz bu bilgi, dediğimiz gibi Playground Games ekibi tarafından, Xbox Wire üzerinden verildi. Oyununun geliştirici ekibi tarafından verilen bilgilerin devamında, bu video oyununun istatistikleri de bulunuyordu.

Forza Horizon 4, kendini kanıtladı

Playground Games ekibinden gelen açıklamalara göre bu yapıt YouTube, Facebook, Twitter, Twitch ve Mixer gibi platformlarda 4.6 milyon saatten daha fazla izlendi. Ayrıca oyuncular, bu video oyununda oldukça uzun yollar da gitti. Öyle ki istatistiklere göre toplam 822.7 milyon mil yol katedildi oyunda. Tabii bir de Horizon Hayatı var. Oyunun geliştirici ekibinden gelen açıklamalara göre, bu video oyununun oyuncuları, toplamda 4.1 milyondan fazla ev satın aldı ve 74.4 milyondan fazla arabanın da sahibi oldu.


Playground Games tarafından verilen istatistiklerin en sonuncusu da keşfedilen yollar ile alakalıydı. Xbox Wire üzerinden yapılan açıklamalara göre Forza Horizon 4 içerisinde toplamda 377.7 milyondan fazla yol keşfedildi. Tabii bu keşifler, oyuncular tarafından yapıldı. Aynı oyuncular, tüm bu başarılar ve istatistikler ile bu video oyununun, şu an piyasada bulunan en iyi yarış oyunu olduğunu gözler önüne serdi. Yine de bu noktada bilmeniz gereken bir şey bulunuyor. Forza Horizon 4, Xbox Game Pass ile de oyunculara sunuluyor. Bizler ise bu video oyununu kaç oyuncunun Xbox Game Pass üzerinden oynadığını bilemiyoruz. Bunu aklınızda bulundurmanızı öneriyoruz.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın