Oyuncular için Razer Sila Duyuruldu

Razer, oyunculara yönelik olarak geliştirdiği ilk yönlendiricisini duyurdu. 80 Dolar fiyat etiketine sahip olan bu yönlendiricinin adı Razer Sila ve kendisi şu an satışta. Bahsetmiş olduğumuz bu yönlendirici sayesinde, özellikle kablosuz internet ile video oyunu oynamayı tercih eden oyuncuların, bağlantısı daha başarılı bir şekilde optimize edilecek. Bu sayede de oyuncular, çevrim içi temelli video oyunlarında, internetlerinden daha yüksek bir performans alabilecek.

Razer Sila isimli bu yönlendiricide Razer FasTrack teknolojisi bulunacak. Razer FasTrack sayesinde oyuncular, bir video oyununun ortasında hiçbir zaman gecikme problemi yaşamayacak. Eğer internet bağlantınızın ağında, interneti kullanan çok fazla uygulama varsa, Razer FasTrack isimli bu teknoloji, oyununuzun en iyi performansı sergilemesini sağlayacak. Ayrıca oyuncular, bu teknoloji ile oyun moduna geçiş yapıp, diğer tüm internet isteyen uygulamaların internetini kesebilecek.


Razer Sila sadece bilgisayarlar ile değil; PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch gibi video oyunu konsolları ile de uyumlu çalışacak. Ayrıca bu yönlendiricide Multi-Channel ZeroWait DFS teknolojisi bulunacak. Multi-Channel ZeroWait DFS sayesinde oyuncular, 5 GHz bant ile oyunculara en fazla frekansı sunacak. Bu sayede ürünün frekansları ile diğer ürünlerin frekansları birbiri ile çakışmayacak. Hybrid Wireless Mesh teknolojisi ile çalışacak olan bu yönlendirici, evinizin içerisinde hiçbir ölü spot bulundurmayacak. Bu şekilde modemden en iyi performans alınabilecek.

Son olarak belirtelim: 80 Dolar değerindeki bu yönlendirici, bir mobil uygulamaya da sahip olacak. Oyuncular, bahsetmiş olduğumuz mobil uygulamayı kullanarak, yönlendiricilerini çok büyük bir rahatlıkla kontrol edebilecek. Özellikle oyuncuların bilgisayarlarına ulaşamadığı zamanlarda, bu mobil uygulama ciddi anlamda yardımcı olacaktır.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Oyuncular için Razer Sila Duyuruldu

Bir Yorum Yazın