WWE 2K19 satışa çıktı

2K Games, WWE markasının oyun dünyasındaki temel taşı olan WWE 2K19 oyununun piyasaya çıktığını duyurdu. Gerçeklik, hikaye ve eğlenceyi bir arada sunan bu video oyunu, popüler WWE, NXT ve 205 Live yıldızlarının bulunduğu; aynı zamanda da WWE efsaneleri ve Hall of Fame yıldızlarının da yer aldığı dev bir kadro sunuyor. Tüm kadro, WWE markasının farklı maç türlerinde, farklı ayarlarda, yaratıcı seçeneklerin bulunduğu modlarda ve çok daha fazlasında kullanılabiliyor.

2K Games, WWE 2K19 hakkında da konuştu

2K Games bu çıkış hakkında, “WWE 2K19 ile yenilikçi hikaye anlatımı ve kaliteli eğlence anlayışını geri getirmek, tutkulu hayranlarımıza elimizdeki her şeyi sunmak istedik. Şu ana kadarki en geniş kadroyu sunduğumuz için çok heyecanlıyız. Bu sene 2K Showcase ile birlikte Daniel Bryan’ın geri dönüşü, WWE Towers ve Big Head ile Block Body gibi eğlenceli modların eklenmesi, oynanışın daha da geliştirilmesi ve yeni eklemeler yapılması, en önemlisi de türünün en iyi örneği olan karakter yaratım araçlarıyla MyCAREER hikayesi bu senenin en önemli gelişmeleri. WWE 2K19’da herkes için mutlaka bir şey var.” diyor.


Bahsetmiş olduğumuz bu video oyunu ile oyunculara öncelikle İyileştirilmiş Oynanış ve Maç Türleri sunuluyor. Oyuncular ardından da Eğlence Odaklı Yenilikler ile karşılaşıyor. Showcase Modu – Daniel Bryan’ın Dönüşü ile Showcase modu da geri dönerken; Devasa Oynanabilir Kadro oyunu şenlendiriyor. Tabii MyCAREER, WWE Towers, Yaratım Süreci ve Universe Modu üzerindeki yeniliklerden bahsetmemize bile gerek yok herhalde.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın