Red Dead Redemption 2 Çıkış Videosu Yayımlandı

Rockstar Games, geçen akşam saatlerinde, Twitter üzerinden bir açıklama yapmıştı. Bu açıklamaya göre bugün, Türkiye saati ile 17:00’da Red Dead Redemption 2 için bir çıkış videosu yayımlanacaktı. İşte o beklenen çıkış videosu, sonunda YouTube üzerinden yayımlandı. Bu yayımlanmış olan video ile oyuncuların da Red Dead Redemption 2 oyununa olan merakı, iyice tavan yaptı. Eğer dilerseniz, bahsetmiş olduğumuz çıkış videosunu, haberimizin en sonundan sizler de izleyebilirsiniz ve düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Red Dead Redemption 2, çıkış videosu ile karşımızda

26 Ekim 2018 tarihinde PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkış yapması beklenen Red Dead Redemption 2, Rockstar Games tarafından geliştirildi ve ülkemizde de direkt olarak Sony tarafından dağıtılıyor. Ayrıca, bu video oyununun incelemelerinin 25 Ekim 2018 tarihinde yayımlanacağını da biliyorduk. Eğer sizler henüz bu video oyununa ön sipariş vermediyseniz, yayımlanacak olan ilk incelemeleri beklemenizi öneriyoruz.

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Red Dead Redemption 2 Çıkış Videosu Yayımlandı

Red Dead Redemption 2 oyununun incelemeleri, oyun çıkmadan 24 saat önce yayımlanacağı için incelemeleri okuyup, oyunu satın almaya dair kararınızı netleştirebilirsiniz. Ayrıca, ülkemizde 25 Ekim 2018 tarihinde herhangi bir incelemenin şu an yayımlanacağını düşünmüyoruz; internet aleminden topladığımız bazı bilgilere göre bu video oyununun inceleme kopyaları, ülkemizde, oyunun çıkış gününde dağıtılacak. Bu yüzden de ilk günden herhangi bir incelemenin yayımlanacağını düşünmüyoruz efendim.

Son olarak, eğer dilerseniz sizler de hemen aşağıdan bu video oyunu için yayımlanmış olan çıkış videosunu izleyebilirsiniz. Bu video, Rockstar Games ekibinin resmi YouTube kanalı üzerinden yayımlandı ve oldukça da kaliteli bir video gibi görünüyor. İşte bu video oyununun çıkış görüntüleri!

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Red Dead Redemption 2 Çıkış Videosu Yayımlandı

Bir Yorum Yazın