PUBG Oyununun 23. Güncellemesi Detaylandırıldı

PUBG isimli video oyununa geçen gün bir güncelleme geldi. Yalnız, bu güncelleme oyunun sadece test sunucularına eklendi. Bu güncelleme, önümüzdeki günlerde ana oyuna eklenecek. Bahsetmiş olduğumuz güncelleme ise, bahsetmiş olduğumuz video oyununa gelecek olan 23. güncelleme olmaya hazırlanıyor. İşte bu güncelleme ile de oyunculara çok önemli şeyler sunulacak. Bu önemli yeniliklerden bir tanesi de Skorpion olacak. Skorpion, tabii ki bir silah olarak oyuna eklenecek.

Skorpion, sonunda PUBG oyuncuları ile buluşuyor

PUBG oyununun geliştirici ekibinin söylediğine göre Skorpion, bir tabanca olarak oyuna eklenecek. Oyunda bulunan her haritada bulunacak olan bu silah, tam otomatik veya tekli şekilde sıkabilecek. 9mm mermi kullanacak olan bu silah, normal şarjör ile 20 mermi alabilecek. Eğer bu silaha Extended Magazine eklerseniz, şarjörün kapasitesi 40 olabilecek. Ayrıca bu silaha Red dot sight, Suppressor, Vertical Foregrip, Half Grip, Light Grip, Laser Sight, Stock ve Extended Magazine eklenebilecek. Eğer bu silahı rekabetçi bir ortamda ilk defa kullanmak istemezseniz, Training Mode içerisinde de bu silah bulunacak. Bu sayede oyuncular, Skorpion silahını rahatça deneyebilecek.

7trh91i7eh55b52b54646f61936a04 - PUBG Oyununun 23. Güncellemesi Detaylandırıldı

Eğer PUBG oyununa gelmiş olan yeni silahı ve çok daha fazla yeniliği, daha rahat bir şekilde görmek istiyorsanız, artık bunu da yapabileceksiniz; oyuna gelmiş olan 23. güncelleme ile oyunun içerisine bir de güncelleme sekmesi eklenecek. Güncelleme sekmesi sayesinde oyuncular, oyuna gelen güncellemeler ile gelen yenilikleri ve çok daha fazlasını görebilecek. Oyuna gelecek olan güncelleme sekmesi ile görebileceğiniz en son önemli yenilik ise mavi çember üzerinde yapılmış olacak. Oyunun 23. güncellemesi ile mavi çember, içi daha rahat görünen bir hale bürünecek. Yani, mavi çemberin dışından, içerisine bakan bir oyuncu daha net bir şekilde içeriyi görebilecek. Aynı şey içeriden dışarıya bakan bir oyuncu için de geçerli olacak.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın