Destiny 3 Hakkında Yeni Söylentiler Ortaya Çıktı

Activision ile Bungie arasında 10 senelik bir Destiny anlaşması olduğunu biliyoruz. Bu da demek oluyor ki, Bungie ekibi 10 sene boyunca Destiny serisi üzerinde çalışacak. Bu seri başlayalı tam 5 sene oldu ve bu süreçte hem Destiny, hem de Destiny 2 oyunlarını gördük. Hatta Destiny 2, birkaç ay önce 1 yaşını doldurdu. Tabii serinin ikinci oyunu 1 yaşını doldurunca da Destiny 3 söylentileri ortaya çıktı. Bu söylentiler ise birçok oyuncuyu ciddi anlamda heyecanlandırdı. Eğer dilerseniz bu söylentilere, haberimizin devamından hep birlikte bir göz atalım.

Destiny 3 söylentileri, öyle rastgele bir yerden de gelmiyor

Bahsetmiş olduğumuz söylentiler, Reddit üzerinde ortaya çıktı. Söylentileri oyunculara sunan Reddit kullanıcısı ise öyle rastgele bir insan evladı değil. Bu kullanıcı, daha Destiny 2: Forsaken çıkışını gerçekleştirmeden aylar önce, genişleme paketi hakkında oldukça doğru bilgiler sızdırmıştı. Bu yüzden, şimdi aynı kişinin Destiny 3 hakkında konuşması birçok oyuncuyu heyecanlandırdı. Bu kullanıcı tarafından verilen bilgilere göre bahsettiğimiz video oyunu, öncelikle içerisinde Jüpiter’in uydularından olan Europa’yı bulunduracak.

7trh91i7eh55b52b54646f61936a04 - Destiny 3 Hakkında Yeni Söylentiler Ortaya Çıktı

Europa, Bungie tarafından konsept tasarımı oluşturulmuş bir uyduydu ve bu uyduyu, 5 sene boyunca oyunda görememek, oyuncuları gerçekten şaşırtmıştı. Anlaşılan Europa, serinin muhtemelen son oyununa saklanıyor. Europa haricinde bir de The Darkness var tabii. Söylentilere göre üçüncü oyunda The Darkness ile tanışacağız ve daha da ilginci, Gardiyanlar olarak The Darkness’ı bir güç olarak kullanacağız. Yani, artık yavaş yavaş karanlık tarafa geçiş yapacağız. Aslında bu durum da şu an Destiny 2 içerisinde Forsaken paketinin genişletmesi ile ve Malfeasance silahı ile hafiften başlamıştı.

The Darkness bir kenara, söylentilere göre Destiny 3 içerisinde PvPvE bölgeleri bulunacak. Yani, oyundaki bu bölgelerde hem PvP, hem de PvE içerikler yapılabilecek. Ayrıca bu video oyunu, karşımıza tam bir RYO olarak çıkacak ve günlük oyuncu dostu olmayacak. Reddit kullanıcısının dediğine göre, Destiny serisine günde sadece 1-2 saat ayıran oyuncular, bu oyunu en fazla 1 hafta sonra bırakacak. Ayrıca, en son söylentiye göre de bu video oyununun geliştirilmesi daha yeni başladı. Yani, muhtemelen 2020 senesinde Destiny 3 piyasaya çıkacak; birçok oyuncunun tahmini olan 2019, yeni bir Destiny 2 genişletmesini içerecek.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Destiny 3 Hakkında Yeni Söylentiler Ortaya Çıktı

Bir Yorum Yazın