Fallout 76 Oyununun Beklentileri Düşürüldü

Kasım 2018 içerisinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkışını gerçekleştirecek bir video oyunu var. Bu yapımın adı Fallout 76. Bethesda tarafından geliştirilen bu yeni Fallout oyunu, bugüne kadar birçok oyuncunun kafasını karıştırmayı başarmıştı. Oyuncular, bu yapım hakkında nasıl hissedeceklerini, neler düşüneceklerini bir türlü anlayamamıştı. Bunun sebebi ise geçen günlerde Bethesda tarafından yapılan bir açıklama ile ortaya çıktı. Meğer bu video oyununun geliştirici ekibi de bahsettiğimiz yapım hakkında karışık dönemler geçirmiş. Bu ekip, şimdi de oyuna olan beklentileri ayarlamak istiyor.

Bethesda, Fallout 76 içerisinde bazı sorunların olabileceğini belirtti

Fallout 76 oyununun Xbox One üzerindeki beta süreci dün başladı ve önümüzdeki haftada bu beta, PC ve PlayStation 4 sahiplerine sunulacak. Bethesda da bu durumu bir fırsat bilerek, oyuncuların bu video oyununda bolca hata ile karşılaşabileceğini söyledi. Hatalar bir yana, performans sorunları da oyunda bulunuyor. Peki, Bethesda bu konuda ne yapıyor? Aslında kendilerinden beklemediğimiz, farklı bir yol izliyorlar. Bu yol yine de çok olumlu sayılmaz; Fallout 76, adeta bir erken erişim oyunu edası ile oyunculara sunulacak. Bethesda, oyunculardan gelen geri bildirimler ile oyundaki hataların düzeltileceğini ve performansın iyileştireceğini belirtti.


Tabii açıklamanın hepsinde Bethesda, bu kadar kötü açıklamalar yapmadı. Stüdyo, bu video oyununu geliştirirken korku verici anlar yaşadıklarını, oyuncuların bu video oyununa vereceği tepkilerden çok korktuklarını da belirtti. Bu, tahmin edilebilir bir durum; Fallout 76, Fallout serisinde ilk gerçek çevrim içi temelli video oyunu olmaya hazırlanıyor. Zaten sıkı Fallout severler de bu video oyununu çoktan yerin dibine gömmeye başlamış durumda efendim.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın