Forza Horizon 4 Oyununun En Büyük Güncellemesi İndirmeye Sunuldu

Şu an birçok yarış sever tarafından çok büyük bir ilgi ile oynanan Forza Horizon 4, en büyük güncellemesine kavuştu. Bu güncelleme ile oyuna birçok yeni özellik gelirken, önemli iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri de işlendi. Peki, bu güncelleme ile oyuna tam olarak neler eklendi? Dilerseniz öncelikle bunun bir özetini geçelim. Ardından da güncellemeye daha detaylı bir şekilde göz atalım. Bu video oyununun destek sitesinden aldığımız bilgilere göre, Forza Horizon 4 oyununa güncelleme ile Route Creator özelliği eklendi ve üzerine bir de yeni bir Horizon hikayesi eklendi. Bunlar haricinde, birçok motorun sesi değiştirildi ve önemli düzenlemeler yapıldı.

Forza Horizon 4, önemli yeniliklerle oyuncuların karşısına çıkıyor

Forza Horizon 4 oyununa dediğimiz gibi bu güncelleme ile gelen ilk önemli özellik Route Creator oldu. Route Creator sayesinde oyuncular, kendi yarışlarını, kendileri oluşturabilecek ve oyuncularla çevrim içi bir şekilde paylaşabilecek. Oyuncular, Route Creator içerisinde arabalarını kullanarak rotayı belirleyecek ve Blueprint Creator üzerinden de oluşturulmuş olan yarışlar, deneyimleyebilecek. Oyuncular, bu özelliği kullanırken, rotaları diledikleri gibi de düzenleyebilecekler.


Blueprint Creator ve Route Creator bir yana, sırada hikaye seven oyuncular için güzel bir haberimiz var. Forza Horizon 4 içerisinde yeni mevsimin başlaması ile birlikte oyuna yeni bir Horizon hikayesi daha eklendi. Bu hikayenin adı British Racing Green olacak. Oyunun içerisinde 50. seviyeyi geçen oyuncular için açılacak olan British Racing Green, 10 bölümlük bir hikaye sunulacak. Bu hikayede 10. seviyeye ulaşanlara da Bentley 8 Litre isimli klasik araç verilecek.

Tüm bu yenilikler haricinde, dediğimiz gibi bu güncelleme ile oyundaki birçok hata düzeltilecek ve iyileştirmeler yapılacak. Bu iyileştirmelerin en başını ise bazı motorların sesi çekiyor. Oyuncular, çok uzun bir süredir bazı motorların sesinden rahatsız idi ve Playground Games de bu rahatsızlığı, bahsettiğimiz güncelleme ile düzeltmeyi planladı. Ardından da klasik hata düzeltmeleri karşımıza çıkıyor.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın