PUBG oyununun Cadılar Bayramı kıyafetleri için son gün

Piyasadaki her video oyunu gibi PUBG isimli video oyunu da Cadılar Bayramı kutlamaları yapıyor. Bahsetmiş olduğumuz bu video oyunundaki kutlamalar, özel kıyafet setleri ile yapılıyor ve oyuncular da bir süredir, bu kıyafet setlerini oyunun mağazasından satın alabiliyordu. Bugün ise bahsetmiş olduğumuz kıyafet setlerinin satın alınabilmesi için son gün; bu setler 1 Kasım 2018 tarihinde oyundan kaldırılacak. Şu an bu video oyununda Killer Clown, Maniacal Butcher, Ancient Mummy ve Bloody Nurse şeklinde isimlendirilmiş kostümler bulunuyor ve bu kostümler ile Cadılar Bayramı kutlanıyor.

Kostümler, PUBG oyunundan çok yakında kaldırılacak

Eğer sizler de Killer Clown, Maniacal Butcher, Ancient Mummy ve Bloody Nurse kostümlerinden birine sahip olmak istiyorsanız, biraz hızlı olmanız gerekiyor. Bahsetmiş olduğumuz tüm bu kostümler, oyunun mağazasında tek başına, 10 bin BP birimine satılıyor. Ayrıca bu kostümleri içerisinde bulunduran kasalar da oyunda. Bu kasalar daha ucuz ama tabii ki her istediğiniz kostüm, bu kasalardan şansa göre çıkmayabiliyor efendim.


Tüm bunların haricinde, PUBG oyununun mağazasında ayrıca Haunted Pumpkin Mask isimli bir maske satılıyor. Bu maske, Cadılar Bayramı için oldukça uzu bir bedele satılmakta. Ürünün bedeli sadece 10 BP. Eğer Cadılar Bayramı ruhuna girmeyi bugüne kadar unuttuysanız, kostümleri satın alamıyorsanız, en azından Haunted Pumpkin Mask ile kutlamalara sizler de katılabilirsiniz. Eğer tüm bu kozmetik ögeleri satın almakta problem yaşıyorsanız da, Steam üzerinden Overlay özelliğini aktif etmeyi unutmayınız. Problemlerin kaynağı Overlay özelliğinin kapalı olması olarak görünüyor.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın