Black Desert Online, 10 milyon oyuncuya ev sahipliği yapıyor

Dev bir çevrim içi rol yapma oyunu olan Black Desert Online; dünya çapında 10 milyondan fazla oyuncuya ulaşmanın haklı gururunu yaşıyor. Bahsetmiş olduğumuz bu video oyunu; gelişmiş özelleştirme sistemi, geniş açık dünya, aksiyon dolu savaşları ve en iyi oyun grafikleriyle dünya çapındaki maceracılar tarafından yaygın olarak oynanıyor. Bu yapıt, 10 milyondan fazla oyuncuya sahip olduğu için, belki sizler bile oynuyorsunuzdur. Kim bilir?

Black Desert Online içerisinde önemli kutlamalar, bu başarı ile başladı

31 Ekim 2018 tarihinden, 28 Kasım 2018 tarihine kadar sürecek 10 milyon oyuncu kutlamasıyla Black Desert Online; maceraperestlere ana silahlar, uyanış silahları ve alt silahlar gibi eşyalar kazanma şansı verecek. Bu video oyununda ayrıca oyuncular, haftalık görevlerle maceraya heyecan katacak. Bu haftalık görevleri tamamlayan maceracılar, sıradan silahlardan daha yüksek geliştirme şansına sahip +15 silahlar elde edebilecek.


Görevler, okyanusun derinliklerinden yükselip maceracıların karşısına çıkacağı tarih olan 7 Kasım 2018 tarihinden önce geliyor. Ayrıca, yeni maceracılar ve misafir geçişleriyle oynayanlar, Black Desert Online oyununun Türkiye ve MENA sunucularına kalıcı olarak erişime sahip olma şansını elde edebilecek. Bugünden itibaren, en az 7 gün boyunca oyuna giriş yapan ve 31 Ekim 2018 tarihinde yapılacak olan bakımdan sonra; 28 Kasım 2018 tarihinde, saat 23.59’a kadar 56. seviyeye ulaşan tüm yeni ve konuk maceracılar, oyuna kalıcı olarak erişime sahip olabilecek. Öte yandan maceracılar, oyunun tüm paketlerini 31 Ekim 2018 tarihinden 7 Kasım 2018 tarihine kadar resmi Black Desert Online oyununun internet sitesi üzerinden yüzde 50 indirimli olarak satın alabilecek.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın