Fallout 76 Oyununda 3 Atom Bombası ile Sunucular Çöktü

Fallout 76, çıkışını sonunda gerçekleştirdi ve oyuncular da bu video oyununa atıldı. Bazı oyuncular ise çılgın bir şekilde bu video oyununu oynamayı tercih etti. Bir sunucu dolusu insan, oyun içerisinde anlaştı ve oyunun içerisinde bulunan 3 atom bombasını da aynı anda, haritanın aynı yerine fırlatmayı kararlaştırdı. Sonucunda ne mi oldu? Tabii ki video oyununun sunucusu çöktü, her oyuncu, oyundan atıldı. Dilerseniz bu sunucunun nasıl patlatıldığının detaylarını, haberimizin devamından görelim.

Fallout 76 oyununun sunucuları 3 tane atom bombasına dayanamadı

Bahsetmiş olduğumuz bu video oyununun haritasında 3 farklı silo bulunuyor ve oyuncular, her silo içerisinden 1 tane atom bombasını, oyunun dünyasına bırakabiliyor. Atom bombasının düştüğü yerde ise oyun sonu içerikleri oluşuyor. Mesela, oyunun en güçlü bölüm sonu canavarı, atom bombasının atıldığı yerde doğuyor ve o bölge, genel olarak ganimet konusunda ciddi anlamda canlanıyor. İşte oyuncular da, alabildikleri kadar ganimet alabilmek için haritadaki tüm silolardan, tüm atom bombalarını bir şekilde aktif etti ama ne yazık ki sunucular, buna pek dayanamadı.

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Fallout 76 Oyununda 3 Atom Bombası ile Sunucular Çöktü

Eğer dilerseniz, bu anların görüntülerini hemen aşağıdan sizler de izleyebilirsiniz. Görüntüler, bir YouTube içerik üreticisi olan Nickaroo93 tarafından paylaşıldı ve izlemesi gerçekten oldukça eğlenceli görünüyor. Özellikle de mantar bulutu denen olay, 3 atom bombası ile daha güzel görünüyor. Peki, sizlerin bu konu hakkındaki düşüncesi nedir? Yorumlarınızı mutlaka bekliyor olacağız efendim. Sizce, Bethesda, bu video oyununu daha fazla mı test etmeliydi? Yoksa, oyun birkaç aylığına daha mı ertelenmeliydi?

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Fallout 76 Oyununda 3 Atom Bombası ile Sunucular Çöktü

Bir Yorum Yazın