Destiny 2 oyununa oldukça büyük bir güncelleme geldi

Geçen akşam Destiny 2 oyuncularına yepyeni bir güncelleme sunuldu. Bu güncelleme, oyuna daha önce getirilmiş güncellemelere göre çok daha büyüktü; Bungie, bu video oyununda beşinci sezonu, o güncelleme ile başlattı. Beşinci sezonun başlaması haricinde, bahsetmiş olduğumuz güncelleme ile oyuna Black Armory ile alakalı bazı içerikler eklendi fakat unutmamak lazım, Black Armory ile alakalı içeriklerin tamamı, önümüzdeki haftanın güncellemesi ile oyuna eklenecek. Şu an oyuncuların karşısına çıkartılmış olan bu içerik, sadece bir karşılama mesajı işini görüyor. Dilerseniz bu güncellemenin detaylarına, haberimizin devamından bakalım.

Destiny 2, bu güncelleme ile Black Armory içeriklerine kavuştu

Bungie, bahsetmiş olduğumuz 2.1.0 güncellemesi ile öncelikle tüm karakterlerin süper yetenekleri üzerinde önemli değişikliklere gitti. Bu değişiklikler haricinde egzotik seviyedeki birçok öge üzerinde de bazı iyileştirmeler yapıldı. Bu ögeler ise Ophidian Aspect, Lunafaction Boots, Ursa Furiosa, Prometheus Lens, Hard Light ve Ace of Spades olarak açıklandı. Tüm bunların haricinde, tahmin edebileceğiniz gibi genel anlamda oyunda hata düzeltmeleri ve genel iyileştirmeler de yapıldı.


Platforma göre değişiklik gösteren bu güncellemenin boyutu, 10 GB ile 15 GB arasında. Bazı oyuncular, bu güncellemeyi hızlı bir şekilde indirmekte sorun yaşayabilir; güncelleme birçok oyuncu tarafından aynı anda indiriliyor ve bu durum, oyunun sunucularında bazı problemlere yol açabilir. Yine de, Destiny 2 oyununu sıkı bir şekilde oynuyorsanız, bu güncellemeyi kesinlikle indirip, oyunu deneyimlemenizi öneriyoruz. Zaten güncellemeyi indirmeden oyunu oynamak mümkün değil ama bizler yine de söylemiş olalım efendim.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Destiny 2 oyununa oldukça büyük bir güncelleme geldi

Bir Yorum Yazın