Aralık 2018 içerisinde verilecek ücretsiz PlayStation Plus oyunları

Eğer PlayStation 4, PlayStation 3 veya PlayStation Vita sahibi iseniz, bir de üzerine PlayStation Plus abonesi olduysanız, sizlere güzel bir haberimiz var. Bu haberimiz ise PlayStation Plus abonelerine verilecek yeni ücretsiz oyunların, önümüzdeki hafta oyunculara sunulacak olması. Peki, bu ücretsiz video oyunları hangileri olacak? Bu sorunun cevabını, geride bıraktığımız günlerde Sony verdi. Dilerseniz bu konunun detaylarına haberimizin devamından hep birlikte göz atalım.

PlayStation Plus ile SOMA gibi video oyunları, oyunculara sunuluyor

Sony tarafından, PlayStation Blog üzerinden yapılan açıklamalara göre PlayStation 4 sahiplerine SOMA, Onrush ve Iconoclasts isimli video oyunları ücretsiz olarak verilecek. PlayStation 3 sahipleri ise Steredenn ve Steins;Gate isimli video oyunlarına sahip olabilecek. Son olarak da PlayStation Vita sahiplerine Iconoclasts ve Papers, Please isimli video oyunları verilecek.

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Aralık 2018 içerisinde verilecek ücretsiz PlayStation Plus oyunları

Eğer halihazırda PlayStation Plus abonesi iseniz şu anda Kasım 2018 tarihine ait ücretsiz video oyunlarına sahip olabilirsiniz. Bu video oyunları ise PlayStation 4 sahipleri için Yakuza Kiwami, Bulletstorm: Full Clip Edition, Burly Men At Sea ve Roundabout; PlayStation 3 sahipleri için Jackbox Party Pack 2 ve Arkedo Series; PlayStation Vita sahiplerine ise Burly Men At Sea ve Roundabout oyunları veriliyor.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın