Death Stranding oyununun çıkış tarihini Walmart Kanada verdi

Bundan birkaç ay önce, henüz E3 2018 isimli dev video oyunu etkinliği gerçekleşmeden önce, Walmart Kanada oldukça önemli bilgileri internet alemindeki tüm oyuncularla paylaşmıştı. Özetle bu mağaza, E3 2018 sırasında duyurulacak olan tüm video oyunlarını listelemişti ve Fallout 76 gibi video oyunları da Walmart Kanada yüzünden erkenden duyurulmak zorunda kalmıştı. Şimdi ise aynı mağazanın Twitter hesabı, Death Stranding oyununun çıkış tarihini verdi. Daha doğrusu, mağazanın internet sitesinde bu video oyununun çıkış tarihi zaten belirtiliyordu. Twitter üzerinden bu bilgi doğrulanmış oldu.

Death Stranding, gerçekten böyle bir tarihte mi piyasaya sürülecek?

Warmart Kanada üzerindeki Death Stranding oyununun listelemesine göre bu video oyunu, 1 Haziran 2019 tarihinde kargolanacak. Yani, oyun da muhtemelen 1 Haziran 2019 ile 3 Haziran 2019 tarihleri arasında piyasaya sürülecek. Tabii Warmart Kanada tarafından yapılmış olan bu listeleme doğruysa. Bu mağazanın daha önce çok fazla doğru listeleme yaptığını da göz önünde bulundurursak, yapılmış olan listeleme ve verilmiş olan çıkış tarihi, gayet gerçek olabilir.


Tabii bir de işin şaka kısmı bulunuyor. Twitter üzerinde The Game Awards 2018 etkinliğinin sunucusu, Warmart Kanada mağazasını içeren bir şaka yapmıştı. Bir oyuncu da Twitter üzerinden bu şakaya cevap olarak, mağazanın içerisindeki Death Stranding listelemesini göstermişti. Mağazanın sosyal medya sorumlusu ise ya bu şakayı anlamadı, ya da şakaya başka bir şakayla karşılık verdi ve bahsettiğimiz video oyununun gerçekten de 1 Haziran 2019 tarihinde kargolanacağını belirtti.

https://platform.twitter.com/widgets.js

https://platform.twitter.com/widgets.js

https://platform.twitter.com/widgets.js

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın