GTA Online oyununa yeni yıl için yeni oyun modu ve daha fazlası eklendi

Eğer yeni yıl ruhuna GTA Online içerisinde kapılmak istiyorsanız, Rockstar Games muhtemelen sizin bu dileğinizi duymuş olabilir; kendilerinden gelen açıklamalara göre oyunun içerisinde yeni yıla özel olarak birçok etkinlik bulunacak. Bu etkinlikler dahilinde oyuna yeni arabalar eklenecek, yeni indirimler başlayacak ve tabii ki oyuncularla da yepyeni bir oyun modu buluşacak. Dilerseniz öncelikle de yeni oyun modundan bahsedelim.

GTA Online için özel bir araba, oyunculara sunuluyor

Rockstar Games tarafından yapılan açıklamalara göre GTA Online oyununa eklenecek olan yeni oyun modu, Arena Wars ile bağlantılı olacak. Yeni oyun modunun adı Bomb Ball olacak ve mod, temelinde Rocket League oyununa benzeyecek. Eğer böyle bir oyun modu sizin ilginizi çekmiyorsa da hiç merak etmeyin; oyuna daha fazla içerik geliyor. Yine geliştirici ekibin söylediğine göre Americana: the Vapid Clique isimli bir araç oyuna eklenecek. Americana: the Vapid Clique, bugün oyuna giren herkese ücretsiz olarak verilecek. Aracın kendisini de yukarıdaki görselden görebiliyorsunuz.


Americana: the Vapid Clique haricinde bir de Grotti Itali GTO  isimli bir araba oyuna eklenecek. 26 Aralık 2018 tarihinde oyuna eklenecek olan Grotti Itali GTO, hiçbir oyuncuya ücretsiz olarak verilmeyecek. Biriktirmiş olduğunuz GTA paraları ile bu aracı satın almanız gerekecek. Peki, ya paranız yoksa ne olacak? Hiç merak etmeyin; Rockstar Games sizleri de düşündü efendim.

Yapılan açıklamalara göre GTA Online içerisinde iki kat daha fazla GTA parası ve RP etkinliği olacak. Bomb Ball, Client Jobs (Terrorbyte Missions), Biker Contract Missions, Gunrunning Sales, Special Cargo Sales ve Smuggler’s Run Cargo Sales etkinliklerinde geçerli olacak bu etkinlik. Oyuncular, bu sayede daha fazla para kazanıp, oyunun yeni ve güncel etkinliklerinde yer alabilecek.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - GTA Online oyununa yeni yıl için yeni oyun modu ve daha fazlası eklendi

Bir Yorum Yazın