Red Dead Redemption 2’nin Oyun Oynanış Videosu Geliyor!

26 Ekim 2018’de çıkması planlanan Red Dead Redemption 2’nin, 9 Ağustos’ta ilk oyun oynanış videosunun geleceği duyuruldu. Rockstar Games’in duyurduğu bu müjdeli haber, Red Dead Redemption hayranlarını heyecanlandırdı.

Açık dünya oyunu olarak karşımıza çıkan Red Dead Redemption 2’nin daha önce üç adet tanıtım videosu yayınlanmıştı ancak videoda, oyun ve sistemler hakkında pek bir bilgi verilmemişti. 9 Ağustos’ta, İngiltere saat dilimine göre saat 22.00’de başlayacak olan tanıtım videosu, Türkiye’de saat 18.00’da başlayacak. Rockstar Games’in Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre tanıtım videosu, Rockstar’ın kendi YouTube, Facebook ve Twitch kanallarında gösterime girecek.


Rockstar Games, genellikle oyunlarını E3’te tanıtmasına karşın RDR2’yi bu fuarda göstermedi. Zaman geçtikçe oyun hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu bilgilerden birisi de oyunun PS4, Xbox One ve belki de PC’ye gelecek olmasıdır. Aralarından seçim yapabileceğiniz birkaç farklı versiyon da olacak.

Take-Two, Red Dead Redemption 2’nin oyun tanımını yeniden şekillendireceğini büyük bir cesaretle söyledi. Bununla birlikte, Cowen & Company analisti Doug Creutz, oyunun satışlar açısından, Grand Theft Auto 5’in başarısıyla eşleşmeyeceği tahmininde bulundu. Bu, Grand Theft Auto 5’in, 100 milyona yakın satıldığı düşünüldüğünde oldukça başarılı bir istatistik olurdu.

Red Dead Redemption 2 Nedir?

rd2 1024x538 - Red Dead Redemption 2’nin Oyun Oynanış Videosu Geliyor!

2018’in merakla beklenen oyunlarından olan Red Dead Redemption 2, şimdiden yılın en iyi oyunları arasında gösteriliyor. Peki, Red Dead Redemption 2 nasıl bir oyun? RDR2, oyuncuların karşısına açık dünya olarak sunulan çevrimiçi bir aksiyon oyunudur. Geliştiricisinin Rockstar Games olduğu oyun vahşi batıda geçmektedir. İlk oyunun hikâyesinden 15 yıl öncesinde geçecek oyun, birçok yeni karaktere sahne oluyor.

Yeni karakterlerin dışında birçok yeni oyun dinamikleri olan RDR2, açık dünya oyun severler için muhteşem görüntüler sunuyor. Birçok görevin olduğu oyunun haritası oldukça geniş ve gidilecek birçok yeri olacağı söylentiler arasında diyebiliriz. Türkiye’de ön sipariş fiyatının PS4 ve Xbox One’da 299 TL olan RDR2, 26 Ekim 2018’de yayınlanacak. RDR2’nin önceden yayınlanan 3 tanıtım videosunu yayınlanma sırasıyla aşağıda görebilirsiniz.

https://youtu.be/gmA6MrX81z4

https://youtu.be/F63h3v9QV7w

https://youtu.be/eaW0tYpxyp0

Kaynak: https://www.gamespot.com/articles/red-dead-redemption-2-gameplay-reveal-coming-this-/1100-6461020/

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın