Sea of Thieves, Twitch platformunun en iyilerinden oldu

Mart 2018’de ilgi çekici ama endişe verici bir şekilde çıkışını gerçekleştiren Sea of Thieves, bir süre sonra oyuncuların hayatından hızlı bir şekilde çıktı. Bu video oyununda oyuncuların yapması için yeterli şey yoktu. Bu da birçok kişinin oyunun potansiyelini gerçekleştiremeyeceğinden korkmasına neden oldu. Geçen yılın sonlarında, bu değişmeye başladı. Şimdi, bu video oyunu Twitch platformunun en iyilerinden bir tanesi olarak görünüyor.

Sea of Thieves, beklenmedik bir ilgi ile karşı karşıya

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca, Twitch platformunun en çok izlenen 10 oyununun hemen dışında, Sea of Thieves oyununu görmek oldukça şaşırtıcı idi. Geçtiğimiz birkaç gün, platformun en yoğun saatlerinde ilk üçe kadar girmeyi başardı bu video oyunu. Özellikle de güçlü bir Pazartesi gününü Fortnite oyununun 217.000 izlenmesi bulunuyorken, 102.000 izleyiciyle ikinci sıraya koydu kendisini.

7trh91i7eh55b52b54646f61936a04 - Sea of Thieves, Twitch platformunun en iyilerinden oldu

Oyunun geliştirici ekibi olan Rare da, yapımcı Joe Neate ile, oyuncuların sayısındaki yükselişin yeni bir geliştirici güncelleme videosunda inanılmaz olarak nitelendirildiğini belirtti. Özel olarak, Rare’nin ölçümlerine dayanarak, bu oyunun aylık olarak aktif kullanıcıların, satışların ve akış numaralarının artmakta olduğunu belirtildi. Sea of Thieves oyununun PC versiyonu da farklı bir durumda değil. Bu sürüm şu anda Microsoft’un mağazasında en çok satan ikinci oyun. Xbox versiyonu da hâlâ çok satanlardan uzakta değil. Neate ayrıca, savaş dengesi iyileştirmelere ve hilecilere karşı önlemlerle başlayarak daha fazla değişiklik yapıldığını söyledi.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Sea of Thieves, Twitch platformunun en iyilerinden oldu

Bir Yorum Yazın