Ubisoft bölücü Assassin Creed Odyssey ek paketini değiştirecek

Ubisoft, bir ek pakette Assassin Creed Odyssey için oyuncuların ana oyunda karakterlerinin cinselliklerini tanımlama biçimiyle çelişen bölücü bir sahneyi değiştirdi. Oyunun resmi forumlarında yapılan bir açıklamada Ubisoft; oyuncu geri bildirimlerinin, geliştirme ekibi tarafından Assassin Creed Odyssey ek paket sürümündeki Shadow Heritage’taki içeriği değiştirme kararı aldığını belirtti. Ubisoft, romantik olmayan bir hikaye çizgisi seçen oyuncular için ilişkinin doğasını daha iyi yansıtabilmek amacıyla Shadow Heritage’da bir kesim sahnesinde ve bazı diyaloglarda değişiklikler yapılması gerektiğini söyledi.

Assassin Creed Odyssey, oyuncuları memnun edecek

Ubisoft bu konuda ayrıca, “Bu değişiklikler, bir kupa / başarının yeniden adlandırılması ile birlikte, şu anda yapılıyor ve yaklaşmakta olan bir yamada uygulanacak.” dedi. Ubisoft ayrıca, oyuncuların çekirdek oyunda yaptıkları seçimleri yansıtmasını sağlamak için bir sonraki DLC bölümündeki Bloodline’daki içeriği inceleyeceğini de belirtti. Shadow Heritage, oyunun kahramanını aynı zamanda bir çocuk sahibi olunabilecek heteroseksüel bir ilişkiye yerleştirdi. Assassin Creed Odyssey, ana dizideki oyunculara hem cinsiyet hem de cinsellik konusunda bir seçenek sunan ilk oyundu ve oyuncular bu seçimlerin geçersiz kılındığından şikayet ettiler.


O sıralar, yaratıcı yönetmen olan Jonathan Dumont; amacımız, oyuncuların, kan hattınızın yaşamasını sağlamak veya romantik bir ilişki kurmak için faydacı bir görüş arasında seçim yapmasını sağlamaktı dedi. Cümleler; ikisini birbirinden ayırmaya çalıştık, ancak rol yapma seçimleri ile hikaye arasında dar bir çizgide yürüdüğümüz için bunu daha dikkatli yapabilirdik ve bu kararın açıklığı ve motivasyonu kötü bir şekilde yerine getirildi şeklinde devam etti. Ubisoft ayrıca, “Gelecek bölüm Bloodline’da macerana devam ederken,  kalıcı bir romantik ilişkiye girmek zorunda kalmayacağınızı bilin.” dedi.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Ubisoft bölücü Assassin Creed Odyssey ek paketini değiştirecek

Bir Yorum Yazın