PUBG oyununun PS4 sürümündeki Kariyer sayfası sorunu düzeltildi

30 Ocak 2019 tarihinde PUBG oyununun PS4 sürümüne önemli bir güncelleme geldi ve bu güncelleme ile başta Kariyer sayfasındaki sorunlar olmak üzere, birçok farklı problem düzeltildi. Oyunun geliştirici ekip ise bu konuda, “Ana sunucularımıza siz değerli oyuncularımızın raporladığı bazı hataları giderdiğimiz bir güncelleme uyguluyoruz. Bazı hatalarda karşılaştığımız zorluklar nedeniyle, bazı hataları bu güncelleme ile gideremiyoruz. Kalan hataları gidermek için çok sıkı bir çalışma içerisindeyiz ve en kısa zamanda sonuçlanmasını bekliyoruz.” dedi.

PUBG, PS4 üzerinde daha stabil oldu

Bu güncelleme ile öncelikle Lobi ekranında takım arkadaşının karakterinin aralıklarla görülmemesi hatası giderildi. “Sezon” menüsünden “Kariyer” sayfasına ilerleyememe hatası giderildi. Ayrıca istenen sayıda eşyanın alınamaması hatası da giderildi. Tüm bunların haricinde, Survivor Pass: Vikendi bağlantılı hatalar giderildi ve Ayarlar – Dil seçeneğini değiştirdikten sonra görevlerdeki dilin değişmemesi hatası giderildi. PUBG içerisindeki Arayüz tuşunun yanlış konumlanması hatası giderildi.

7trh91i7eh55b52b54646f61936a04 - PUBG oyununun PS4 sürümündeki Kariyer sayfası sorunu düzeltildi

Son olarak; Molotov fırlatıldıktan sonra ana silahın doğru kuşanmaması hatası giderildi; Ana silahın bazı durumlarda kuşanmaması hatası giderildi ve “Now you see me now you don’t” kupasının Vikendi’de kazanılmaması hatası giderildi. Tüm bunlar sayesinde oyuncuların daha iyi bir deneyim yaşaması hedeflendi. Bu arada, oyuncuların çok uzun bir zamandır çözüm beklediği Sezon – Survivor Puanı bölümünde görülen yanlış istatistik de giderildi.

Tabii oyunun Xbox One sürümünü de unutamayız

Biraz önce bahsetmiş olduğumuz tüm hatalar, 30 Ocak 2019 tarihinde yayımlanan bir güncelleme ile Xbox One üzerinde de düzeltildi. Oyunun geliştirici ekibi ayrıca 2 tane bilinen hata rapor etti. Bu raporlardan ilki, ““Bandaj kullanmadan bir maçı tamamla” görevinde bandaj kullanılmasına rağmen görevin tamamlanması hatası giderildi.” oldu. Diğer rapor ise, “Konsolda, Japonca dilinde, bazı karakterlerin “Survivor Pass: Vikendi” ve “SEZON” sayfasında görülen hata giderildi.” şeklinde.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın