2020’de Oyun Severlerle Buluşacak Oyunlar!

2020 yılının ilk aylarını yaşarken oyun severler yeni yılla birlikte hangi oyunlarla buluşacaklarını merakla bekliyor! 2020 yılında PlayStation ve PC gibi farklı platformlarda oyun severlerin beğenisine sunulacak harika yapıtları sizler için derledik. İşte 2020 yılında sizlerle buluşacak en güzel oyunlardan derlediğimiz liste!

Resident Evil 3

Sinemaseverlerin çok yakından bildiği Resident Evil filminin harika bir yansıması olan Resident Evil 3 Nisan ayının sonlarında oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Dünyayı etkisi altına alan bir virüsle mücadele ve sonrasındaki olayların konu alındığı Resident Evil serisini unutulmaz bir serisi olan Resident Evil 3: Nemesis’in bir yeniden tasarımı olarak kabul edilen oyunla önceki seride yakalanan başarının tekrar edilmesi amaçlanıyor. Aradan geçen 21 yılda hem grafik hem de oyun kalitesinin arttırılması neticesinde oyun geliştiricisi Capcom’un beklentileri oldukça büyük. PlayStation, Xbox ve PC platformlarında oynanabilecek. Farklı yerlerden satın alabileceğiniz bu oyunu çıkar çıkmaz satın almak için sayfamızı takip edebilirsiniz.

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - 2020’de Oyun Severlerle Buluşacak Oyunlar!

Fast & Furious Crossroads

Sinemadan oyun severlerin ekranlarına yansıyan oyunlardan bir başkası da Fast & Furious Crossroads’tur. Sinemada ilk defa bir hız ve araba filmi olarak sahnelenen Hızlı ve Öfkeli geçen yıllar içinde macera ve aksiyon serisi olarak evrilmiştir. Serinin son filmi bu yıl yayınlanmaya hazırlanırken Fast & Furious Crossroads de bu yıl 30 Mayıs’ta oyun dünyasında boy gösterecek. Geçtiğimiz yılın Aralık ayında yayınlanan tanıtım filmi ile herkesi heyecanlandırmayı başaran Fast & Furious Crossroads PlayStation, Xbox ve PC gibi farklı platformlardan oynanabilecek. Grafik kalitesi ve görevleri ile dakikalarca başından ayrılamayacağınız deneyimler sunacak bu oyun hakkındaki son gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Marvel Avengers

Marvel’ın harika başyapıtlarından olan Yenilmezler serisini uyarlaması olan Marvel Avengers; sinema sahnesinde olduğu kadar oyun ekranlarında da ciddi bir başarı yakalayacağa benziyor. Oyunun piyasaya sürüleceğinin açıklandığı tarihten itibaren çok ciddi bir kitle oluşturması oyun geliştiricileri Crystal Dynamics ve Eidos Montreal’i oldukça memnun ediyor. Konu bakımından tam bir aksiyon – macera oyunu olan Marvel Avengers 4 Eylül 2020’de meraklıları ile buluşmayı bekliyor. PlayStation, Xbox ve PC platformlarında oynanabilecek olan oyunda Kaptan Amerika, Ironman, Hulk, Black Widow ve Thor ile maceradan maceraya koşabileceksiniz. Oyunla ilgili gelişmelerden haberdar olmak için sayfamızı takip etmeniz yeterli!

Godfall

PlayStation 5 için tasarlanan ilk oyun olarak tanıtılan Godfall; yağma-dövüş tarzı oyunlardan bir tanedir. Yüksek saklama alanı gerektiren bu oyun mistik ve orta dünya tarzı bir görüntü sunuyor. Grafik kalitesi ile tanıtım videosundan dahi oyuncuları memnun etmeyi başaran bu oyun için 100 GBlık bir saklama alanına ihtiyaç duyuluyor. PlayStation’ın yanı sıra PC ve Xbox gibi platformlarda oynanacak olan bu oyunla ilgili gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Counterplay Games tarafından tasarlanan bu oyunun henüz ne zaman çıkacağı belli değil.

Half-Life: Alyx

Efsane Half-Life serisinin uzun süre sonra piyasaya sürülecek olan bir serisi olan bu oyunla sanal gerçeklil konusunda harikalar yaratılması bekleniyor. 2007 yılında son yayınlanan oyundan sonra 13 yıl ara veren Valve 2020 yılı ile oyun severlerle tekrar buluşuyor. Oyunun Mart 2020’de piyasaya sürülmesi beklense de henüz tam bir açıklama yapılmış değil. Oyun motorunun da ciddi geliştirmelere tabi tutulduğu bu oyun PC platformunda oynanabilecek. Bu harika oyun ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak için sayfamızı takip edebilirsiniz.

Sizler için derlediğimiz bu kısa liste dışında pek çok oyunun 2020’de sizlerle buluşacağını unutmayın!

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın