Destiny 2’ye Yeni DLC Güncellemesi

Destiny 2’nin yeni DLC genişlemesinden önceki son zaman için, Forsaken, piyasaya çıktı, Xur geldi. Ancak bu görünüm dikkat çekicidir çünkü son zamanlarda düşmüş olan büyük güncellemeden bu yana ilk defa oyunun sayısız alanını büyük ölçüde yenilendi. Yenilenen unsurlar arasında, artık oyun içi haritada görünmediğini fark edebileceğiniz Xur’un kendisi var.

Patch 2.0 sizi Xur’a yönlendiren haritadan yol noktasını kaldırdı, ancak aynı zamanda ortaya çıktığı yer de değişti. Önceden, Flashpoint ile aynı konumda olurdu. Ancak Flashpoint’ler artık dört günlük bir döneme dayanarak değişiyor ve patch’in notunda Xur’un “iradesi kendi başına değil” diye ekleniyor. Yani Xur, haritada herhangi bir yerde ortaya çıkabilir.

kb3lx7qsk355b52b546402c8927f19 - Destiny 2'ye Yeni DLC Güncellemesi

31 Ağustos itibariyle, Xur Avrupa Ölü Bölgesinde bulunabilir. Haritada işaretli olmasa da, Winding Koyu’nda her zamanki yerine geri döndü; Onu bulmak için, sadece iniş bölgesinde ortaya çıkın ve doğrudan kuzeye doğru yol alın. Düşen bir geminin yanında bir tepede bulunabilir.

maxresdefault 2 - Destiny 2'ye Yeni DLC Güncellemesi

Destiny 2 yeni eşyalarına gelince, tipik Isochronal / Fated Engram, Üç Paralı ve Beş Kılıçlı oyun kartına sahip. Mevcut olan zırhın her birinin sahip olduğunuzdan farklı avantajları vardır ve mevcut sürümlerden daha fazla faydaları olduğu gerçeğinden dolayı daha üstün olacaktır. Bunlar, Exotics için rastgele toplar mı yoksa yeni setler mi, yoksa her iki şekilde de satın almaya değer mi? İşte alabileceğin şeyler ve maliyetleri:

  • Prometheus Lens (Egzotik İz Tüfek) – 29 Efsanevi Parça
  • Knucklehead Radar (Egzotik Avcı Kaskı) – 23 Efsanevi Parça
  • Radius Vesper (Egzotik Warlock Göğüs Zırhı) – 23 Efsanevi Parça
  • Ashen Wakes (Egzotik Titan Gauntlets) – 23 Efsanevi Parçalar
  • Otlu Engram – 97 Legedary Kırıkları
  • Üç Paralar – 31 Efsane Parçalar

Forsaken, PC, Xbox One ve PS4 için 4 Eylül’de piyasaya sürüldü. 1 Eylül’de, Destiny 2 oyuncuları (PS Plus aboneliği olan herkes için), 24 saat boyunca, Gambit’in Formunen’de tanıtıldığı yeni PvP / PvE melez mod denemesinde yer alabilir.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Destiny 2'ye Yeni DLC Güncellemesi

Bir Yorum Yazın