Pandemic: Fall of Rome Geliyor!

Vatandaş, asker ve Roma İmparatorluğu’nun müttefikleri Pandemic: Fall of Rome cephesinde birleşti!. Ordunuzu kurun, şehirlerinizi koruyun ve acımasız barbar saldırılarını önlemek için ittifaklar kurun. Hattı istila eden kalabalığa karşı tutabilir ve Roma’nın düşüşünü engelleyebilir misiniz?

Pandemic: Fall of Rome, dünyanın en büyük dijital oyun platformlarından Steam’e geliyor. Dün duyurulan Pandemic: Fall of Rome oyununun, ilk bakışta teknik özelliklerini geleneksel savaş oyunlarından pek bir farkı yok. Fall of Rome’da, oyuncular, kabileleri imparatorluğun dışından gelen saldırıları durdurmak isteyen muazzam Romalıların rollerini üstlenecekler.

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Pandemic: Fall of Rome Geliyor!

Normalde oyuncuların onları tedavi edecek kadar uzun süre hastalıklara maruz kalması gerekirken, Romalı oyuncuların kabileleri, onları müttefiklere dönüştürecek kadar uzun süre tutmaları gerekiyor – Roma lejyonları için daha fazla savaşçı bulmak gibi.

Pandemic: Fall of Rome, geçen yılki Pandemic: Reign of Cthulhu’dan sonra, hastalık kontrolü dışındaki bir temayı inceleyen ikinci oyun serisidir. Fall of Rome, bu yılın “4. çeyreğinde” piyasaya sürülecek ve 49.99 dolara satış yapacak. Şu anda bu fiyattan ön sipariş için kullanılabilir, Z-Man Games’in web sitesinde tüm duyuruyu okuyabilirsiniz.

Pandemic: Fall of Rome, gururlu geleneğini takip ederek, tarihteki en büyük medeniyetlerden birinin savunmasına bizleri davet ediyor! Hastalıklar yerine, saldırgan barbar kabilelerin göçüne karşı oyuncular yüzleşir. Oyuncular, şehirlerini, istilacı ordularla ittifak kurmaya yetecek kadar uzun süre savunacak ve bunun sonucunda imparatorluğu belli bir kıyametten kurtaracaklardır.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın