Halo 5: Guardians, PC için Duyurulmaya Hazırlanıyor Olabilir

Microsoft, bir zamanlar sadece Xbox One platformuna özel olarak video oyunları geliştiriyordu. O dönemleri hatırladınız mı? İşte o dönemlerin son oyunlarından bir tanesi idi Halo 5: Guardians. 27 Ekim 2015 tarihinde piyasaya sadece Xbox One platformu için sürülmüş olan bu video oyunu, kendisinden sonra çıkan oyunlara göre oldukça benzersizdi. Çünkü Microsoft, artık birinci parti oyunlarını hem Windows 10, hem de Xbox One platformları için piyasaya sürüyordu. Market, o şekilde gelişince, oyuncular da Halo 5: Guardians oyununun PC için geleceğini düşünüyordu ama hiçbir zaman öyle bir adım atılmadı.

Günümüzde ise bu durum değişiyor olabilir. Amazon üzerindeki resmi Halo 5: Guardians satış sayfası güncellendi. Bu güncelleme, sadece oyununun kutu tasarımını etkiledi. Oyunun eski kutu tasarımında, “Only on Xbox One” yazıyordu. Yani, bu cümle, bahsettiğimiz video oyununun sadece Xbox One üzerinde oynanabilir olduğunu oyunculara belirtiyordu. Güncellenmiş olan kapak tasarımında ise artık, “Only on Xbox One” yerine, “Xbox One Console Exclusive” yazıyor. Bu cümle de, oyununun sadece konsollarda Xbox One üzerinde bulunduğunu belirtiyor. Bu cümleyi, kapak tasarımında taşıyan video oyunları, %99 ihtimal ile PC ve Xbox One platformları için çıkışını gerçekleştirmiş oluyor.

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Halo 5: Guardians, PC için Duyurulmaya Hazırlanıyor Olabilir

Microsoft ekibinin, bahsetmiş olduğumuz kapak tasarımında yaptığı değişiklik, Halo 5: Guardians oyununun Windows 10 yüklü bilgisayarlar için geleceğini işaret ediyor olabilir. Yine de Microsoft, bu konuda resmi bir açıklama yapmadığı için bizler de net bir şey bilemiyoruz. Eğer Microsoft bu konuda resmi bir açıklama yaparsa, bunu sizlere ileteceğimizden emin olabilirsiniz.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın