Oyun Oynarken Gaza Getiren 10 Şarkı

Oyun oynarken bazen bir şey eksiktir. O eksik olan şeyi müziklerle tamamlamaya çalışırız. Hatta öyle ki bazen o şarkılar küçük bir kıvılcım yakar içimizde ve o kıvılcım bir anda oyunda ateşler bizi. İşte bu yazımızda sizleri ateşleyecek ve gaza getirecek şarkıları derledik.

10. Black Eyed Peas – Pump It

2005 yılında çıkan şarkı, birçok oyunda geçemediğimiz bölümleri geçmemize yardımcı oldu. Ritmin akışına kendimizi kaptırdığımızda engelleri bir bir aştık.  Teşekkür ederiz Black Eyed Peas.


9. AC/DC – Highway to Hell

Yarış oyunlarının bizim için vazgeçilmez şarkısı Highway to Hell, yıllarca yolların kralı olmamızı sağladı. Şarkıyı dinlerken gerçekten yolda olduğunuzu hissettiğiniz an kendinizi oyunun içinde buluyorsunuz. AC/DC’ye diyecek lafımız zaten yok.

8. Puff Daddy – Victory ft. Notorious B.I.G & Busta Rhymes

Genellikle kariyer yaptığınız oyunlarda kariyere başlamadan bunu dinlediğinizde başarı şimdiden gelmiştir. Tamamen bir klasik olan bu şarkı için fazla söze gerek yok.

7. Acid Arab – Stil

Oyun oynarken genellikle bir şeye odaklanmak isterseniz bu şarkıyı dinlemenizi tavsiye ediyoruz.

6. Caravan Place- Lone Digger

Şarkı başta durgun gelse de sonradan coşkuyu hissedeceğinize eminiz. Genellikle bir oyun zaferinden sonra bu şarkı size oldukça keyif verecektir.

5. Ceza – Suspus

Oyunda adalet dağıtırken bu şarkı sizi daha da çok motive edecek. Ceza’nın her şarkısı gerçi gaza getiriyor ama bu şarkı gerçekten çok daha başka olmuş.

 4. Coolio – Gangsta’s Paradise feat. L.V.

Gangsterlerin dünyasında ne yapacağınızı bilemediğinizde bu şarkıyı açın ve oynamaya devam edin. Bir şeylerin değiştiğini göreceksiniz.

3.  Eminem – Till I Collapse

Eminem, oyun şarkıları yapsaydı kesinlikle en iyisini yapardı. Özellikle 2000’li yıllarda yaptığı şarkılar adeta bir gaz bombası. Bu şarkıyı dinlerken en güçlü kahramanlar bile karşımızda duramaz!

2. Athena – Tam Zamanı Şimdi

FIFA 06’da da bulunan bu şarkı takım oyunlarında gerçekten çok etkili. Athena’nın çoğu şarkısında olduğu gibi bu şarkıda da coşuyoruz!

1. Eminem – Lose Yourself

Tam bir klasik olan bu şarkı gerek oyunlarda gerekse günlük hayatta tam bir gaz deposu. Dinlerken en büyük rakiplerinizi yenmenizde büyük bir paya sahip olacaktır.

 

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın