Forza Horizon 4 Demosunu Yayınladı!

Forza Horizon 4, 2 Ekim’de çıkıyor ve oldukça iyi görünüyor. Pcgamer’in haberine göre son zamanlardaki bir önizleme etkinliğinde oyun için olumlu yorumlar yaptı; “doğru” otomobil fiziği ve “çok güzel ve ayrıntılı bir oyun.

Bu deneyimi Ekim ayına kadar beklemeden ya da ödeme yapmak zorunda kalmadan değerlendirmek isterseniz, şimdi Microsoft Store’dan edinebileceğiniz ücretsiz Forza Horizon 4 demo’yu kullanarak bazı sınırlamalarla yapabilirsiniz. Forza topluluk müdürü Brian Ekberg, forzamotorsport.net adresinden yapılan bir güncellemede, “güzel ve tarihi bir Britanya turu” sunacak ve “açık dünya oyununun zevkli bir şekilde oynanacağını söyledi.

7trh91i7eh55b52b54646f61936a04 - Forza Horizon 4 Demosunu Yayınladı!

Ekberg, “Mevsimler Forza Horizon 4’teki her şeyi değiştiriyor ve demoyu oynayacak oyuncular demodaki dört eşsiz mevsimi deneyimleyecek” diye yazdı. “Kış mevsiminin buzlarından ve karlarından yanan yaz sıcağına kadar, her mevsim kendine ait bir cazibe ve zorluklara sahip.”

Forza taraftarları ayrıca, demoyu oynayarak, aktararak veya diğer insanları izleyerek Mixer’da “nüfuz” kazanmaya başlayabilirler. Yayıncılar, izledikleri her iki dakika boyunca izleyicileri ödüllendirilirken, yayınladıkları her iki dakika için (daha büyük izleyiciler için ikramiyelerle) “influence” kazandırırlar. Her iki durumda da, Influence aracılığıyla kazanılan etki, Horizon Life kampanyasındaki Mikser parçasının kilidini açtıktan sonra, akışları izlemek için kullandığınız aynı Gamertag kullanılarak oyunun tam sürümüne (mevcut olduğunda) giriş yaparak talep edilebilir.

Forza Horizon 4 yarış simülasyon oyunları arasında en iyi oyun olmaya aday. İngiltere yollarında oyunu hemen deneyin!

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın