South Park Nintendo Switch’e Geliyor!

Ubisoft, South Park: The Stick of Truth oyununu Nintendo Switch’te 25 Eylül 2018’de 29.99 USD karşılığında dijital olarak yayınlayacağını açıkladı. Henüz planlanmış perakende satış yok. Bu hamle, ilk olarak Ubisoft’un 2018-2019 mali yılı için Eylül ayında belirlenmemiş bir tarihte ilk çeyrek mali raporunda bildirildi. Bu durum, South Park Digital Studios tarafından ele alındı.

Aslen 2014 yılında piyasaya sürülen ve Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen The Stick of Truth, oyununun komedi ve RPG mekaniği anlayışının bir birleşimi olarak kabul edilir. Daha sonra PlayStation 4 ve Xbox One’a taşındı ve şimdi Nintendo Switch’e geliyor. The Stick of Truth’ta şehre yeni gelen çocuğu kontrol ediyoruz. Şehirdeki savaşa son vermek için “elflere, insanlara ve daha birçok ırka” karşı savaşıyoruz.


Oyun daha sonrasında South Park: The Fractured but Whole adıyla PlayStation 4, Xbox One ve PC için 17 Ekim 2017’de piyasaya sürülmüştü. Bu tarihten sonra Obsidian yerini Ubisoft San Francisco aldı ve klasik fantezi dünyası yerini süper kahramanlara bıraktı.

Özellikle South Park evrenini animasyonlarından takip eden kitle için yapılmış bu oyun, dizisine o kadar çok gönderme yapmış ki gülmekten oyunu oynayamayacaksınız! South Park, ilk oyununu 1998 yılında çıkarmıştı. Oyunu henüz oynamadıysanız Nintendo Switch deneyimi ile oynamak isteyebilirsiniz!

The Stick of Truth oyunu için daha detaylı bilgi almak istiyorsanız linke tıklayın!

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - South Park Nintendo Switch'e Geliyor!

Bir Yorum Yazın