Assassin’s Creed Odyssey İçerisindeki Diyalog Seçimleri Zor Olacak

Assassin’s Creed serisinde ilk defa Assassin’s Creed Odyssey içerisinde diyalog seçimleri bulunacak. Oyuncular, oyundaki senaryo görevlerini veya yan görevleri oynarken, bazı diyalog seçimleri ile karşılaşabilecek ve bu seçimler de karakterimizin kişisel hikayesine yön verecek. Peki, bu sistem tam olarak nasıl işleyecek? Bu sorunun cevabını direkt olarak bahsetmiş olduğumuz video oyununun geliştirici ekibi verdi.

Geliştirici ekibin söylediğine göre Assassin’s Creed Odyssey içerisindeki diyalog seçimlerinde, oyuncuların yanlış bir diyaloğu seçmesi mümkün olmayacak; oyunda yanlış diyalog seçimleri bulunmayacak. Doğal olarak, oyuncular bu seçimleri ile cezalandırılmayacak da. Fakat buna karşılık, oyuncular tarafından yapılacak olan diyalog seçimleri oldukça zorlayıcı olacak. Bu zorluklar daha çok psikolojik ve duygusal anlamda oyuncuların karşısına çıkacak.

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Assassin’s Creed Odyssey İçerisindeki Diyalog Seçimleri Zor Olacak

Ubisoft cephesinden gelen açıklamalara göre Assassin’s Creed Odyssey içerisinde oyuncuların yalan söyleme, direkt olarak saldırma veya romantik bir ilişki yaşama gibi seçenekleri de olacak. Bu tip durumlarda geliştirici ekip, oyuncuların duruma göre doğru olanı yapması gerektiğini belirtiyor. Yani, sırf siz iyi bir insansınız diye diyalog seçimlerinde bazen dürüst olmak, oyunu olduğundan daha kötü bir noktaya sürükleyebilecek ama yalan söylemek, durumları da düzeltebilecek. Tabii bu ana bağlı olacak. Bazen de yalan söylemek yerine dürüst olmak oyunu daha iyi bir noktaya taşıyacak tabii ki.

Assassin’s Creed Odyssey çıkmadan önce serinin diğer oyunlarını da oynayın

Assassin’s Creed Odyssey, Assassin’s Creed Origins oyununun bulunduğu evrende geçecek. Zaten Ubisoft, bu iki oyundan sonra üçlemeyi tamamlayacak üçüncü bir oyun da piyasaya sürecek. Sizler de serinin bu yeni oyununu oynamadan önce Assassin’s Creed Origins oyununu deneyimlemek isteyebilirsiniz. Eğer durum buysa, oldukça şanslısınız çünkü mağazamızda şu an Assassin’s Creed Origins ve diğer bazı serinin oyunları da satılmakta. Eğer dilerseniz, hemen aşağıdaki bağlantıları kullanarak, bahsettiğimiz oyunların mağaza sayfasına ulaşabilirsiniz.


Assassin’s Creed: Origins

Assassin’s Creed: Origins – Season Pass 

Assassin’s Creed: Syndicate

Assassins Creed IV: Black Flag


 

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın