Bully 2 için kast çalışmaları başlamış olabilir

2016 ve 2017 senelerinde birçok kez Bully 2 oyununun söylentilerini duymuştuk. 2018 içerisinde ise yeni söylentiler hiç karşımıza çıkmamıştı. Tabii ki bugüne kadar; Rockstar INTEL, bahsettiğimiz video oyunu için bazı yeni söylentileri ortaya attı. Bu ekipten gelen açıklamalara göre şu an İngiltere sınırları içerisinde bir video oyunu için kast çalışmaları yapılıyor ve bu video oyunu da muhtemelen Bully 2 olacak. Peki, tüm bunları nasıl tahmin edebiliyor bir insan? Hemen bu sorunun cevabını da verelim.

Muhtemelen Bully 2 için yapılan bu çalışmalarda Rockstar Games de bulunuyor

Rockstar INTEL ekibinin verdiği bilgilere göre öncelikle bu kast için genelde genç insanlar seçiliyor. Ayrıca bir noktada kast için özel olarak, kolej profesörü rolüne uygun birisi de aranıyor. Tahmin edebileceğiniz gibi adı açıklanmayan bu video oyununun açıklamasında da, oyunda bolca şiddet ve küfür olduğu yazıyor. Son olarak, en büyük ipucu ise bahsettiğimiz söylentilere göre bir Rockstar Games çalışanının bu kastları kontrol ediyor olması.


Yukarıda sizlere vermiş olduğumuz işaretlere baktığımız zaman, bizlerin aklına ilk olarak yeni bir Bully oyunu geliyor. İşin içinde gençler, küfürler, şiddet ve bir kolej profesörü bulunuyor. Tüm bunların üzerine, Rockstar Games de bu kast çalışmaları ile yakından ilgileniyor. Bully 2 oyunundan başka ne olabilir ki? Eğer bu konuda sizlerin bir fikri bulunuyorsa, yorumlarınızı da mutlaka bekliyor olacağız. Bakarsınız, önümüzdeki yıllarda bu video oyununun duyurusunu da alırız!

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Bully 2 için kast çalışmaları başlamış olabilir

Bir Yorum Yazın