Fallout 76, Xbox One Üzerinde İndirmeye Açıldı

Fallout 76 oyununun stres testi, Xbox One için yarın; PlayStation 4 ve PC için ise önümüzdeki hafta başlayacak. Bu sebepten ötürü de tahmin edebileceğiniz gibi bu yapımın ön indirmeleri Xbox One üzerinde başladı. Eğer bu video oyununu ön sipariş ile satın aldıysanız ve Xbox Live Gold abonesi iseniz, şimdi sizler de stres testini Xbox One, Xbox One S veya Xbox One X üzerinden indirmeye başlayabilirsiniz. Eğer bu yapıma ön sipariş vermediyseniz, ne yazık ki stres testine katılamayacaksınız. Bu sebepten ötürü çok bir şey kaybetmediğinizi düşünebilirsiniz ama bize soracak olursanız, yanılıyorsunuz. Neden mi?

Fallout 76, stres testini direkt olarak ana oyuna taşıyacak

Aslında sormuş olduğumuz sorunun cevabını, hemen yukarıdaki başlık veriyor ama biz biraz daha açıklayalım durumu. Xbox One için yarın, geriye kalan platformlar için de önümüzdeki hafta açılacak olan bu stres testi, oyuncuların ilerlemelerini kaydedecek ve ana oyuna aktaracak. Yani, oyuncuların stres testinde yaptığı şeyler, ana oyunda aynen devam edecek. Bu da genelde görmeye alışık olduğumuz bir durum değil. Genelde testlerden veya beta süreçlerinden sonra sunucular sıfırlanırdı ve herkes baştan başlardı oyuna. Fallout 76 ile böyle bir durum yaşanmayacak, öğrenmiş olduk.

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Fallout 76, Xbox One Üzerinde İndirmeye Açıldı

Her şeye rağmen, oyuncular 7 gün, 24 saat bu stres testini oynamayacak; Bethesda, stres testinin sunucularını belli saatlerde, belli bir zaman boyunca açık tutacak. Yani, oyuncular sürekli olarak oyun içinde kalamayacak. Zaten bu sürecin adı stres testi ve Bethesda da her oyuncunun aynı anda oyuna girmesini ve aynı anda oyunu oynamasını istiyor. Bu sayede de oyununun sunucuları test edilmiş olacak. Bakalım bu sunucular ne kadar başarılı bir şekilde ayrılacak işin sonunda?

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın