FIFA 18 Oyununun Kaç Adet Sattığı Açıklandı

Dünya üzerinde birçok oyuncu tarafından tercih edilen ve oynanan FIFA serisi, genel olarak sürekli bir bilinmezlik içerisinde idi. Bu bilinmezlik, tabii ki oyunun satış başarısı hakkında idi. EA, genellikle bu video oyununun ne kadar sattığını, kaç oyuncu tarafından oynandığını veya benzer bilgileri yayımlamaktan çekinirdi. Bugün ise ilginç bir gelişme yaşandı ve EA; hem FIFA 18 oyununun, hem de o seriye ait başka birkaç oyununun kaç milyon sattığını, kaç milyon kişi tarafından oynandığını ve benzer bilgilerini açıkladı.

EA cephesi öncelikle FIFA 18 oyununa değindi ve bu oyunun, bugüne kadar global olarak 24 milyon adet sattığını açıkladı. Eylül 2017 içerisinde çıkışını gerçekleştirmiş olan bu video oyunu, 1 sene içerisinde 24 milyon adet satarak, muhtemelen dağıtımcı şirketin ilgisini çekmiştir. Bu oyun ardından EA, genel olarak tüm FIFA serisi hakkında da bir açıklama yaptı ve bu serinin, yine global olarak, toplamda 260 milyon adet sattığını duyurdu. İlk olarak 1993 senesinde oyuncularla buluşmuş olan bu seri, içerisinde 30 civarı oyun bulundurmakta ve bu oyunlar arasında ücretsiz yapıtlar da baş gösteriyor.

7trh91i7eh55b52b54646f61936a04 - FIFA 18 Oyununun Kaç Adet Sattığı Açıklandı

Tüm bunların haricinde EA şirketinin Asya marketlerine sunduğu, oynaması ücretsiz bir FIFA mobil oyunu da bulunuyor. Şirket, bu oyun hakkında da bazı bilgiler verdi. Açıklamalara göre FIFA Online 3  ve FIFA Online 4 isimli video oyunları, bugüne kadar toplamda 115 milyondan fazla kayıtlı oyuncuya ulaştı. Sadece Asya marketine sunulan bu video oyununun gerçekten güzel bir başarıya ulaştığını da rahatlıkla söyleyebiliriz.

FIFA 18, indirimli olarak satışta

FIFA 19 henüz çıkışını gerçekleştirmedi ama FIFA 18, şu an mağazamızda indirimli olarak satışta. Bu oyun haricinde, FIFA 17 de yine indirimli olarak mağazamızda satışta. Eğer bu iki video oyununun da satış sayfasına ulaşmak istiyorsanız, hemen aşağıdaki bağlantıları kullanmayı deneyebilirsiniz. Bu şekilde, ürünlerin satış sayfalarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz.


FIFA 18

FIFA 17

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - FIFA 18 Oyununun Kaç Adet Sattığı Açıklandı

Bir Yorum Yazın