Sevgililer Günü, Fortnite oyununda da kutlanıyor

Fortnite oyununun geliştirici ekibi, “Seven, sevilen yan yana; bizim video oyunumuz dostlarla bir başka! Sevgililer Günü kutlamaları şerefine #ShareTheLove etkinliğinde davetlimizsin. 8 Şubat – 27 Şubat tarihleri arasında özel ödüller ve görevler için hemen oyuna dal.” diyerek, oyunlarının içerisinde Sevgililer Günü etkinliğini başlattı. Açıklamalara göre 8 – 22 Şubat tarihlerinde İçerik Üreticisi Kodu giren oyuncular ücretsiz Ponçik Kalpler kaplamasını alacak. Eşya kaplamaları ise 7.40 yaması ile oyunculara verilecek.

Bu video oyununa eklenecek olan 10 haftalık görevleri tamamladınız ve daha fazlasını mı arıyorsunuz? Fortnite oyununun geliştirici ekibi sizler için ayarladı bir şeyler. Açıklamalara göre, 7.40 yamasından itibaren tüm oyuncular yepyeni ek Son Şans görevlerine kavuşacak. Sezon bitiminden önce bu görevleri tamamlayarak aralarında Pembe Kalpler Kaplaması ve Sarmaşıklar Dalış İzi’nin de olduğu 5 yeni ödül kazanabileceksiniz.


Şimdi sıra Savaş Bileti sahiplerinde. Son Şans görevlerinin ödüllerinde ek olarak Kar Canavarı, Korkusuz Kayakçı ve Uyuryener kıyafetleri için açılabilir tarzlar da olacak. 15 – 17 ve 22 – 24 Şubat tarihlerinde hafta sonları tüm oyuncular iki kat TP kazanacak. Sezon bitmeden Savaş Bileti’nin aşamasını yükseltmenizi öneriyoruz. Topluluk içerik oluşturucularının görkemini kutlamak amacıyla Fortnite Kreatif’te rotasyonlu olarak öne çıkan adalar da değiştirilecek. Öne Çıkan Ada Çılgınlığı 12 Şubat’ta başlıyor ve 22 Şubat’ta sona eriyor. Desteğini her gün Kreatif moda girip arkadaşlarınla oynayarak gösterebilirsin.

“Sevgi Paylaştıkça Çoğalır” Rekabetçi Serisi Duyurusu da var tabii ki. 9 – 10 Şubat tarihlerinde yapılacak birkaç yerleştirme maçının ardından en iyi oyuncular performanslarına göre yüksek liglerden başlamaya hak kazanacak. Turnuva sistemindeki bazı yenilikler de “Sevgi Paylaştıkça Çoğalır” Rekabetçi Serisi sırasında 7.40 yamasının gelmesiyle açılacak. Oyuncular bir sonraki lige günlük oturumlar sırasında rozet kazanarak geçebilir. Bir Şampiyon Ligi oturumunda rozet kazanan oyuncular 23 – 24 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek Şampiyon Ligi Finali’ne katılmaya hak kazanır.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın