H1Z1, Z1 Battle Royale oluyor

Daha önce birçok kez isim değiştirmiş ve hatta kendi içerisinde ayrılmış olan H1Z1, şu an hayatına H1Z1 olarak devam ediyor ve içerisinde sadece Battle Royale modunu bulunduruyor. Bu video oyununun geliştirici ekibi ise yaptıkları yeni bir açıklamada, oyunlarının adlarının değiştirileceğini belirtti. Yapılan açıklamalara göre bu video oyununun adı, gelecekte Z1 Battle Royale olacak. Bu isim değişikliğinin ne zaman yapılacağını bilmiyoruz ama isim değişikliği ile oyunda bazı önemli değişiklikler de gerçekleşecek.

Z1 Battle Royale ile daha da büyük değişiklikler yapılacak

Artık yeni ismi ile Z1 Battle Royale oyununun geliştirici ekibinden gelen açıklamalara göre, H1Z1 içerisindeki hayatta kalma modunun kapanması ile birlikte bu video oyunu için geliştirici takımı yenilecek. Yani, muhtemelen H1Z1: Just Survive tamamen kapandığı zaman, bu video oyununun hem ismi, hem de takımı değişecek. Geliştirici ekip, bu şekilde sadece Battle Royale moduna yönelik bir takım oluşturmak istiyor. Oyun, bu sayede Fortnite ve PUBG gibi video oyunları ile daha rahat bir şekilde rekabet edebilecek. En azından bizler öyle düşünüyoruz.

7trh91i7eh55b52b54646f61936a04 - H1Z1, Z1 Battle Royale oluyor

Vermiş olduğumuz bu bilgi, şimdilik sadece oyunun PC sürümü için geçerli görünüyor. Bu video oyunu ayrıca PlayStation 4 konsolunda bulunuyor ve bu oyunun o platformdaki ismi de H1Z1: Battle Royale olarak geçiyor. Z1 Battle Royale ismi, PlayStation 4 üzerine de taşınacak mı, bilemiyoruz ama önümüzdeki hafta kütüphanenizde böyle bir isme sahip olan video oyunu görürseniz, şaşırmayınız efendim.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - H1Z1, Z1 Battle Royale oluyor

Bir Yorum Yazın