Nintendo Switch için kalıcı fiyat indirimi gelmeyebilir

Nintendo şirketinin başkanı, şirketin mali yılı sonuna kadar 20 milyon adet Nintendo Switch satma hedefine ulaşacaklarından oldukça emin görünüyor. The Sankei News ekibine açıklama yapan Shuntaro Furukawa, bunun yüksek bir hedef olduğunu kabul etti, ancak bu dönüm noktasına ulaşmak için en çok satan konsolunu indirmeye gerek kalmayacağını de belirtti. Shuntaro Furukawa, “Bu son derece iddialı ama değerli bir başarıdır. Öyleyse bu hedefi koruyacağız. Nintendo Switch, ana satış hedefimiz ve şu anda bir fiyat indirimi düşünmüyoruz.” dedi.

Nintendo Switch, aynı fiyat etiketine sahip olmaya devam edecek

Yapılan röportajda, Shuntaro Furukawa Nintendo, ürünün ilk haftasında dünya genelinde beş milyondan fazla kopya sattığını ve diğer yeni başarılara dikkat çektiğini yineledi. İki Pokémon Let’s Go oyunu ilk haftada dünya genelinde toplam üç milyon kopyayı kaydırırken, Süper Mario Party ilk ayında 1.5 milyon kopya sattı.


Tüm bu açıklamalara bakacak olursak, en azından yeni nesil konsollar piyasaya sürülene kadar Nintendo Switch için herhangi bir fiyat indirimi gelmeyecek. Bahsetmiş olduğumuz bu konsol, halihazırda pahalı olan bir konsol değil. Yine de bazı oyuncuların bütçesini aşıyor olabilir. Bu yüzden de oyuncuların dönemsel indirimleri beklemesini önerebiliriz. Bu konsol, muhtemelen konsol ailesine yeni bir üye katılacağı dönemlerden önce indirime girecektir. Peki, bu konu hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı mutlaka bekliyor olacağız.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın