PlayStation Plus ile Kasım 2018 İçerisinde Ücretsiz Verilecek Oyunlar

Sony Interactive Entertainment (SIE); PlayStation 4, PlayStation 3 ve PlayStation Vita sahiplerine, kendi platformlarında çevrim içi oyun oynama, aylık bedava oyunlar ve daha birçok ayrıcalıklı hizmet sunan PlayStation Plus servisinin Kasım 2018 oyunlarını duyurdu. Bu oyunlar, sisteme abone olan oyunculara ücretsiz olarak verilecek. Bahsettiğimiz sisteme aboneliği bulunan PS4, sahipleri, 6 Kasım 2018 tarihinden itibaren Bulletstorm: Full Clip Edition, Yakuza Kiwami ve çok daha fazlasını hiçbir ek ücret ödemeden kütüphanelerine ekleyip oynayabilecekler.

Bulletstorm: Full Clip Edition nasıl bir video oyunu?

Bulletstorm: Full Clip Edition ile oyuncuların terk edilmiş gezegene düşen Grayson Hunt’ın önünde artık iki seçenek vardır; hayatta kalmaya çalışacak ya da intikamını alacaktır. Elit suikast grubu Dead Echo’nun bir üyesi olan Grayson; kendisine yapılanların intikamını almak için bu gezegenden kurtulmak zorundadır. Bulletstorm: Full Clip Edition, tek kişilik senaryosunun yanı sıra birbirinden eğlenceli çoklu oyuncu modlarıyla uzun süren bir eğlence sunuyor.


Yakuza Kiwami nasıl bir video oyunu?

Yakuza Kiwami ile Kazuma Kiryu, 10 yıl önce en yakın arkadaşını suç çetelerinin elinden kurtaramamıştır. Yakuza ailesinden kovulduktan sonra hapse düşen Kiryu; serbest kalsa da şehir artık tanıyamadığı bir hal almıştır. Kiryu, kendini Haruka isimli gizemli kız ile birlikte; Tojo Clan’ın kasasından çalınan 10 milyon yen sonrası oluşan kaosun tam ortasında bulur. Şimdi hayatta kalmaya çalışıp bu gizemli olayı çözmek zorundadır.

PlayStation Plus sisteminin Kasım 2018 oyunları olan Bulletstorm: Full Clip Edition ve Yakuza Kiwami’yi 6 Kasım 2018 tarihinden itibaren kütüphanenize ekleyebilir, üyeliğiniz süresince oynayabilirsiniz. Henüz eklemediyseniz, Ekim 2018 ayının bedava oyunları olan Laser League ve Friday the 13th: The Game’i şimdiden kütüphanenize eklemeyi unutmayın. Kasım 2018’de PlayStation 3 sahipleri Jackbox Party Pack 2 ve Arkedo Series oyunlarını, PS Vita sahipleri ise Burly Men At Sea ve Roundabout oyunlarını ücretsiz olarak indirebilecek.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - PlayStation Plus ile Kasım 2018 İçerisinde Ücretsiz Verilecek Oyunlar

Bir Yorum Yazın