Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokémon: Let’s Go, Eevee! ile usta eğitmenlere okunacak

The Pokémon Company International ve Nintendo, geçtiğimiz günlerde yapılan yeni bir açıklama ile merakla beklenen Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokémon: Let’s Go, Eevee! oyunlarının Nintendo Switch oyunlarında hayranların Usta Eğitmenlere meydan okuyabileceklerini açıkladı. Açıklamalardan anladığımız kadarıyla, oyunların içerisinde bulunacak olan bu içerik, oyunculara bir nevi oyun sonu içerik olarak sunulacak. Dilerseniz bu konunun detaylarına, haberimizin devamından hep birlikte bir göz atalım efendim.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokémon: Let’s Go, Eevee!, oyun sonu içeriklere sahip olacak

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokémon: Let’s Go, Eevee! oyunlarında, oyuncu Pokémon Ligi Şampiyonu olduktan sonra eğlence sona ermiyor. Şampiyon olduktan sonra, oyuncu belirli bir Pokémon türünü eğitmeye adanmış Usta Eğitmenlerle karşılaşacak. Buna göre, Kanto bölgesindeki her Pokémon türü için bir Usta Eğitmen olacak. Her Usta Eğitmen’in favori Pokémon’unun görüntüsü başlarının üstünde görüntülenecek. Bir Usta Eğitmen ile savaşmak, savaşta eşya kullanılamadığı için gerçek bir beceri ve güç testi olacak. Savaştan galip gelen oyuncular, Usta Eğitmen’in unvanını alabilecek. Unvanlar, “Link Battle” savaşları süresince gösterilebilecek.


Haberimizi sonlandırmadan önce hatırlatalım, Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokémon: Let’s Go, Eevee!,  16 Kasım 2018 tarihinde Nintendo Switch için çıkıyor. Oyuncular tarafından büyük bir merakla beklenen Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokémon: Let’s Go, Eevee!, bu özelliği ile birçok oyuncuyu heyecanlandırmış durumda.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın