PUBG için 25. güncelleme tüm oyunculara sunuldu

PUBG için merakla beklenen 25. güncelleme oyunculara sunuldu ve oyunun geliştirici ekibi de bu güncelleme hakkında, “Bu güncellemeyle birlikte, Vikendi’deki loot dengesini düzenledik ve haritaya daha çok TT ekledik, seviye 3 yelek ve kask ile beraber HMS’leri azalttık. Yeni HMS silahı olan Bizon, bu güncellemeyle birlikte Vikendi ve Erangel haritalarında bulunabilecek ve oyuncular PUBG’nin karlı haritasında Kuzey Işıkları eşliğinde, “Ay Işığı” hava durumu modunda Vikendi’nin tadını çıkartabilecek.” dedi.

Geliştirici ekip cümlelerini, “Güncelleme #25 aynı zamanda bazı QOL iyileştirmelerini de beraberinde getiriyor: artık tercih ettiğiniz atış modunu varsayılan ayar olarak belirleyebileceksiniz ve seçtiğiniz silahlara uygulanacak. Maalesef, oynanışta deneyimlenen bazı hatalar sebebiyle Kar Bisikleti bu güncelleme ile Vikendi’ye iniş yapamadı. Vikendi özelinde tasarlanan bu kar aracı, hata giderildiğinde gelecek güncellemede yerini alacaktır. Güncelleme #25’ten keyif almanızı umuyoruz ve her zaman olduğu gibi geri dönüşlerinizi bekliyoruz!” şeklinde devam ettirdi ve sonlandırdı.


Peki, bu bahsettiğimiz güncelleme oyuna tam olarak neler getirdi? Oyuna öncelikle yeni bir HMS silahı eklendi. Bu silahın adı da Bizon. Bizon, Vikendi ve Erangel’e özel HMS silahıdır. 9mm mermi kullanır ve eklentisi olmadan 53 round kapasitesi vardır. Susturucu, alev gizleyici, flash hider, namlu ucu freni, dürbün ve yardımcı görüş eklenebilir. Yardımcı Görüş ise yeni eklenen bir dürbün tipi oldu. Yardımcı Görüş, silahlara ikincil olarak eklenebilen bir dürbündür. ALT + Sağ tuş ile dürbünler arasında geçiş yapılabilinir. Nişan aldığınızda ana dürbün olarak göreceğiniz eklenti, hangi eklentiyi eklediğinize göre değişecektir.

Yeni bir hava durumu da Vikendi’ye eklendi: Ay Işığı; bu ayar gece ayarı olsa bile, parlayan dolunay ve kuzey ışıkları eşliğinde düşmanı farketmek zor olmayacak. Ayrıca bu güncelleme ile yeleklerin gördüğü hasar düzenlendi ve azaltıldı, yapılan %100 hasarın yeleklere uygulandığı hesaplanırdı, bu hesaplama daha az hasar görecek şekilde düzenlendi; fırlatılabilinir silahların hasar sistemi düzenlendi ve paraşüt açıldığında yaşanan gecikme azaltıldı.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın