PlayerUnknown’s Battlegrounds İçin Mutant Mayhem Duyuruldu

PlayerUnknown’s Battlegrounds oyununa geçtiğimiz günler içerisinde bir güncelleme geldi. Bu güncelleme ile oyuna yeni bir silah da eklendi. Mk47 Mutant Assault Rifle isimli silah, birçok oyuncu tarafından henüz deneyimlenmemiş olabilir. Eğer siz de bu silahı henüz deneyimlemedeyiseniz, PUBG için gelmiş olan Mutant Mayhem isimli etkinlik modu, sizin aradığınız şey olabilir. 13 Eylül 2018 ile 16 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan oyun modu hakkındaki detaylara ise haberimizin devamında yer verdik.

Bahsetmiş olduğumuz bu oyun modu, sadece Miramar haritasında oynanabilecek ve yine sadece 4 kişilik takımlar ile oyun moduna erişim sağlanabilecek. PlayerUnknown’s Battlegrounds için gelmiş olan Mutant Mayhem içerisinde oyuncular 100 adet mermi ve Mk47 Mutant Assault Rifle ile oyuna başlayacak. Ayrıca oyuncularda 1. seviye zırh da bulunacak. NA/EU/AS sunucularında TPP ve FPP; KR/JP/SEA/OC/SA sunucularında ise TPP şekillerinde oynanabilecek bu oyun modu.


Temelinde bir War Mode olacak Mutant Mayhem, her 40 saniyede ölen oyunculara bir şans daha verecek. Bu şekilde ölen oyuncular, haritaya, takım arkadaşlarının yanına geri dönebilecek. Bu oyun modunda toplamda 40 oyuncu bulunacak ve Red Zone, Care Package, Killer Spectating ve Friendly Fire özellikleri kapalı olacak. Yani, oyunculara herhangi bir yardım kutusu gönderilmeyecek, bombalamalar kapalı olacak, sizi öldüren oyuncuyu izleyemeyeceksiniz ve takım arkadaşlarınızı da öldüremeyeceksiniz.

Eğer dilerseniz sizler de şimdi bu PUBG içerisindeki yeni oyun modunu deneyimleyebilirsiniz ve aynı şekilde oyuna yeni eklenmiş olan silahın tadını çıkartabilirsiniz. Bu etkinlik, 16 Eylül 2018 tarihinde dediğimiz gibi sonra erecek ve bir süre sonra yeni bir etkinlik, bu etkinliğin yerini alacak. Yani, bu etkinlikten hoşlanmadıysanız, bir sonraki etkinliği beklemek isteyebilirsiniz.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - PlayerUnknown's Battlegrounds İçin Mutant Mayhem Duyuruldu

Bir Yorum Yazın