Sea of Thieves: Forsaken Shores Ertelendi

Microsoft ve Rare, oyuncular tarafından merakla beklenen Sea of Thieves: Forsaken Shores güncellemesini ertelediğini duyurdu. Bahsetmiş olduğumuz bu güncelleme, orijinal olarak 19 Eylül 2918 tarihinde oyuncularla buluşacaktı ama ertelenme ardından bu tarih, 27 Eylül 2018 olarak açıklandı. Yani oyuncular, bahsetmiş olduğumuz video oyununa eklenecek olan yeni görevleri, bölgeleri ve çok daha fazlasını 1 hafta daha oynamaya başlayabilecek.

Sea of Thieves: Forsaken Shores, sadece 1 haftalığına ertelendi

Peki, Sea of Thieves: Forsaken Shores neden ertelenmiş olabilir? Bu sorunun cevabını aslında Rare veriyor. Bahsetmiş olduğumuz video oyununun geliştirici ekibinden gelen açıklamaya göre güncellemenin önemli sorunları vardı. Bu önemli sorunlar yüzünden oyun genellikle çöküyordu ve geliştirici ekip de, güncellemeyi böylesine problemli bir şekilde piyasaya sürmek istemedi. Sonuç olarak ise bahsetmiş olduğumuz güncelleme, ne yazık ki ertelenmiş oldu.


Sea of Thieves: Forsaken Shores, oyuna Devil’s Roar ismindeki yeni bir bölgeyi, patlamaya hazır volkanları, yeni görev tiplerini ve çok daha fazlasını ekleyecekti .Yani, oyun gerçekten değişecekti bu güncellemeden sonra. Bu sebepten ötürü de oyuncular, güncellemenin ertelenmiş olmasına biraz üzüldü. Yine de işin ucunda, sorunsuz bir video oyunu oynamak varsa, bizler 1 hafta daha bekleyebiliriz.

Rare, “Ertelenme haberini anlayışla karşıladığınız için çok teşekkür ederiz. Yaşanan bu durumun hayal kırıklığı yaşattığını biliyoruz ama verebileceğimiz en doğru karar da buydu. Oyunculara, en iyi Sea of Thieves: Forsaken Shores deneyimini sunmak istiyoruz. Güncellemeyi önceden test etmiş olan oyuncularımıza, vermiş oldukları geri bildirimler ve hata raporları için çok teşekkür ediyoruz.” dedi ertelenme hakkında.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Sea of Thieves: Forsaken Shores Ertelendi

Bir Yorum Yazın