Square Enix Ekibinin PAX West 2018 Sırasında Göstereceği Oyunlar Belli Oldu

Şu sıralar elinin altında Life is Strange 2, Shadow of the Tomb Raider ve Just Cause 4 gibi video oyunlarını tutan Square Enix, PAX West 2018 sırasında göstereceği oyunları duyurdu. Şirketin resmi internet sitesinden gelen açıklamalara göre Square Enix, birkaç gün boyunca etkinlik alanında olacak ve oyunculara, yazımızın başında saymış olduğumuz video oyunlarını gösterecek. Washington State Convention Center içerisinde gerçekleştirilecek olan bu etkinlikte oyuncular; Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age, Kingdom Hearts III, Life is Strange 2, Shadow of the Tomb Raider, ve The Quiet Man oyunlarının demolarını deneyimleyebilecek.

Square Enix, özellikle Just Cause 4 için büyük bir gösterim planlıyor olabilir

Square Enix cephesinden gelen açıklamalara göre şirket, Life is Strange evrenin büyümesi hakkında bir panel gerçekleştirecek. Bu panel, 31 Ağustos 2018 tarihinde düzenlenecek. Ardından da oyuncular Just Cause 4 oyununun gösterimi ile baş başa kalacak. O oyun da 1 Eylül 2018 tarihinde gösterilecek. Aynı gün içerisinde, yani 1 Eylül 2018 tarihinde, Shadow of the Tomb Raider da gösterilecek. Oyuncular, bu oyun için Uncovering the Hidden City of Paititi başlıklı bir panelle karşılaşacak.

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Square Enix Ekibinin PAX West 2018 Sırasında Göstereceği Oyunlar Belli Oldu

Tüm bu saymış olduğumuz video oyunları haricinde, eğer PAX West 2018 etkinliğine katılmayı planlıyorsanız, Square Enix tarafından etkinlik alanında birçok eşya da satılacak. Bu eşyalar da genellikle yine haberimizin başında saymış olduğumuz video oyunları ile alakalı olacak. Mesela oyuncular Just Cause 4 temalı kıyafetler satın alabilecekler.

Kaynak: Square Enix

Tomb Raider üçlemesinin ilk oyunlarını oynamadan, Shadow of the Tomb Raider mı oynayacaksınız?

Dediğimiz gibi, Square Enix bu etkinlik sırasında birçok serisinin en yeni oyunlarını gösterecek. Fakat, mesela Tomb Raider üçlemesinin ilk iki oyununu oynamadan, Shadow of the Tomb Raider oynamayı düşünmüyorsunuzdur herhalde. Eğer bizin gibi düşünüyorsanız, mağazamızı ziyaret ederek, Just Cause 3, Rise of the Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider (20th Anniversary Edition) ve Tomb Raider oyunlarını satın almak isteyebilirsiniz. Bu oyunların sayfalarını hemen aşağıya, sizler için bırakıyoruz.


Just Cause 3

Tomb Raider

Rise of the Tomb Raider

Rise of the Tomb Raider (20th Anniversary Edition)


 

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın