Ücretsiz Oyun İndir! Eylül Ayının En İyi Ücretsiz Steam Oyunları

Eylül ayının ilk çeyreğinde Steam platformunda çıkan oyunları sizin için derledik. Buyrun oyunlara geçelim.

1- Dead Frontier 2

deadfrontier - Ücretsiz Oyun İndir! Eylül Ayının En İyi Ücretsiz Steam Oyunları

Bir zombi oyunu olan Dead Frontier’ın devam oyunu olan Dead Frontier 2, oyuncuların karşısına yeni özelliklerle karşınızda!

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Ücretsiz Oyun İndir! Eylül Ayının En İyi Ücretsiz Steam Oyunları

Bu karanlık ve atmosferik dünyada “old school” hayatta kalmak için sonuna kadar gidin. Cephanenizi koruyun ve korku dolu anları üzerinizden savuşturun. Geniş ve sürekli değişen terk edilmiş binaların koridorlarındaki kıt kaynakları ve nadir ekipmanları dikkatli kullanın. Yol boyunca karşılaştığınız umutsuz insanların yardımına koşun ya da onları sefaletine bırakın. Çok çeşitli beceri, nadir ekipman ve kozmetik ürünler arasından seçim yaparak kendi benzersiz karakterinizi oluşturun. Steam platformundan hemen ücretsiz indirmek için bu linke tıklayabilirsiniz.

2- Danger Room VR

41950147604cf2b2bfdf2805d4c98c2b136af34b - Ücretsiz Oyun İndir! Eylül Ayının En İyi Ücretsiz Steam Oyunları

Danger Room, kısa ve çılgın bir VR oyunu. Oyuncular hedefe ulaşmak için reflekslerine ve becerilerine hakim olmak zorunda kalacaklar: Mümkün olduğunca çok bilgi topunu toplamaya çalışırken, sizi bekleyen birçok tuzaktan kaçının.

Danger Room, Polytechnical University of Catalonia için geliştirildi. Artık Steam topluluğu için ilk kez tamamen ücretsiz. Hemen indirmek için bu linke tıklayabilirsiniz.

3- BattleCON: Online

ad9cc3c36aad36ec5e3c43499779ddf5 original - Ücretsiz Oyun İndir! Eylül Ayının En İyi Ücretsiz Steam Oyunları

İlk olarak 2012’de masaüstü bir oyun olarak piyasaya sürülen BattleCON, birinci sınıf karakter tasarımı, güzel sunum ve çılgın çatışma odaklı oyun için dünya çapında bir izleyici kitlesi kazanmıştır. Bu masa üstü klasiğinin resmi çevrimiçi uyarlamasında dünyanın dört bir yanından gelen arkadaşlarınla ve rakiplerle test et! Stratejik, savaş kart oyunu olan BattleCon’u Steam platformundan ücretsiz indirebilirsiniz. Her savaşçı kendi kendine özgü alt sistemini savaşa sokar ve kendi komple setleriyle gelirler. Unutmayın; yetenekleriniz ile rakiplerinizin becerileri arasındaki etkileşimi bilmek ve ustalaşmak zafer için anahtardır. BattleCon: Online’ı hemen indirmek için bu linke tıklayabilirsiniz.

4- Greetings

header - Ücretsiz Oyun İndir! Eylül Ayının En İyi Ücretsiz Steam Oyunları

Listemizin belki de en ilginç oyunu olan Greetings’i nasıl bitirdiğinizi anlayamayacaksınız. Bu dünyadan görünen karmaşık bir tesis içerisinde dolaşıyorsunuz. Oyunun kısaca öyküsü; nereye gittiğiniz ve neden gittiğinize dair cevaplar bulmak umuduyla her köşede neler olduğunu keşfetmek için yola çıkan birini görüyoruz. First person türünde olan oyunu oynarken korku dolu anlar yaşayacaksınız. Hemen ücretsiz bir şekilde indirmek için bu linke tıklayabilirsiniz.

5- Ambition

header 1 - Ücretsiz Oyun İndir! Eylül Ayının En İyi Ücretsiz Steam Oyunları

Ambition, teleporters ile bir köydeki tehlikeli zindanları keşfedeceğiniz 2D bir strateji RPG oyunudur. Her bir zindan, herkesi şaşırtacak cesur ve güçlü bir “boss’a” sahiptir. Bu tuhaf ve ilginç dünyada, savaş bossları, süslü tophat, çölde sessizce gizlenen dev bir kırkayak ve daha birçokları olarak karşımıza çıkıyor. Bu ilginç dünyayı keşfetmek için bu linke tıklayabilirsiniz.

6- Grompula

ss fdb48105d830e8d3767a9cc8e1d17436e311bd63.600x338 - Ücretsiz Oyun İndir! Eylül Ayının En İyi Ücretsiz Steam Oyunları

1000 yıl önce, Grompula sürüldü, tek gerçek yönetici olmak için, evrene zarar vermek için limboya sürüldü. Şimdi, Grompula ateşli bir şekilde geri döndü; hem de ateşli bir intikamla. Onun fethine devam etmeyi ve onun hatalarından ders çıkarmayı planlıyor. Bu sefer o kadar kolay pes etmeyecek. Bu sefer her şey farklı olacak. Grompuloid ordusunun Grompuloid olarak bilinen sonsuz dalgalarından Glorkon ırkını kurtarmak için savaşın ve Grompula’yı tekrar limboya bırakın. Emrinde bulunan tonlarca silah, eşya ve yetenekle intikamınızı alın. Hemen ücretsiz indirmek için bu linke tıklayabilirsiniz.

7- Sargon’s Lair

maxresdefault 1 1 - Ücretsiz Oyun İndir! Eylül Ayının En İyi Ücretsiz Steam Oyunları

Steam platformundaki bağımsız yapımcılı, aksiyon oyunu olan Sargon’s Lair, çeşitli düşmanlarla dolu eski bir mağarada geçen 2D bir atıcı oyunudur. Yol boyunca, aradaki dağınık düşmanlara ek olarak, oyuncu sonuna kadar ulaşana kadar yenmesi gereken beş gardiyan olacak. Ancak, maceracı, düşmanların zindana daha da zorlaştığı için kendini daha güçlü kılmak için farklı silahlar, yiyecekler ve yükseltmeler toplayabilir. Sargon’un Lair’ine cesaret edip sonuna kadar gidebilir misin? Hemen ücretsiz indirmek için bu linke tıklayabilirsiniz.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Ücretsiz Oyun İndir! Eylül Ayının En İyi Ücretsiz Steam Oyunları

Bir Yorum Yazın