Warface için Battle Royale 2.0 Güncellemesi Yayımlandı

Warface isimli video oyununda bir süre boyunca Battle Royale modu bulunuyordu ama bu mod pek başarılı değildi. Geçtiğimiz günlerde ise bu video oyununa Battle Royale 2.0 isimli bir güncelleme geldi. Bu güncelleme ile de tahmin ettiğiniz gibi oyundaki Battle Royale modu baştan aşağı değiştirildi. Warface oyununun geliştirici ekibinden gelen açıklamalara göre bu güncelleme ile oyundaki Battle Royale modunun haritası tamamen değişti. Artık bu haritanın adı Exclusion Zone ve Exclusion Zone ile kıyamet sonrası bir Pripyat karşımıza çıkıyor.

Warface oyununun geliştirici ekibinden gelen açıklamalara göre bu oyun modunda, Warface oyununun diğer oyun modlarında bulunmayan mekanikler ve silahlar bulunacak. Açıklamalara göre bu tip ögeleri, Battle Royale modunun bir önceki haritasında yapabilmek mümkün değil idi. Fakat Exclusion Zone ile her şey mümkün kılındı. Bu güncelleme ile oyuna yeni bir silah da geldi. Micro Roni CAA isimli bu silah, oyunun içerisinde bulunan herhangi bir oyun modunda kullanılabilecek.


Kişisel koruma silahı olan Micro Roni CAA, yanında ganimet kutularını da getiriyor. Bu ganimet kutuları ise direkt olarak QSZ-92 silahı ile alakalı. Bu ganimet kutuları 600/580/560/540/520 WF$ birimi ile satın alınabiliyor. Tabii bir de Factory haritası var. Oyununun geliştirici ekibinden gelen açıklama ile Battle Royale 2.0 güncellemesi ile oyuncuların karşısına Factory 2.0 da çıkacak. Adından da anlayabileceğiniz gibi Factory haritası, tamamen yeniden tasarlanmış, iyileştirilmiş olacak.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?

c86mqf4fky55b52b5464c76f76e73c - Warface için Battle Royale 2.0 Güncellemesi Yayımlandı

Bir Yorum Yazın