Xbox Game Pass kütüphanesine Aralık 2018 içerisinde eklenecek oyunlar

Eğer bir Xbox One sahibi iseniz ve üzerine de Microsoft tarafından sunulan Xbox Game Pass sistemine abone olduysanız, sizi çok güzel günler bekliyor. Nasıl mı? Tabii ki bahsettiğimiz sisteme eklenecek olan yeni video oyunları aracılığı ile. Xbox Wire üzerinden geride bıraktığımız haftalarda bir açıklama yapıldı ve bu açıklama ile kütüphaneye, Aralık 2018 içerisinde eklenecek olan video oyunları gösterildi. Dilerseniz bu video oyunlarının tamamına, haberimizin devamından sizler de göz atabilirsiniz efendim.

Xbox Game Pass, yepyeni oyunlara ev sahipliği yapacak

Microsoft tarafından yapılan açıklamalara göre, bahsetmiş olduğumuz abonelik sistemine öncelikle The Gardens Between isimli bir video oyunu eklenecek. Daha doğrusu, The Gardens Between çoktan eklendi; bu video oyununun eklenme tarihi 29 Kasım 2018 idi. The Gardens Between ardından sisteme eklenecek olan video oyunu ise Mutant Year Zero olacak. Mutant Year Zero da 4 Aralık 2018 tarihinde oyuncularla buluşacak. Xbox Game Pass sistemine Aralık 2018 içerisinde eklenecek olan son video oyunu ise oyuncularla 6 Aralık 2018 tarihinde buluşacak. Bu video oyunu ise Strange Brigade olacak.

7trh91i7eh55b52b54646f61936a04 - Xbox Game Pass kütüphanesine Aralık 2018 içerisinde eklenecek oyunlar

The Gardens Between

Birbirlerinin en iyi arkadaşları olan Arina ve Frent ile canlı, rüya gibi ada bahçeleri dizisinin içine dalın. Neden ve etkinin şekillendirilebilir olduğu bu gizemli alemde bulmacaları çözmek için zamanı yönetin.

Mutant Year Zero

Mutant Year Zero ile taktiksel bir savaş deneyimini elde edin. XCOM serisinin ikonik sıra tabanlı savaş sistemi ile gizlilik ve keşif gibi ögeleri birleştirin. Sonucunda ise Hitman ve Payday gibi video oyunları üzerinde çalışmış olan başarılı geliştiriciler tarafından oluşturulmuş olan Mutant Year Zero deneyimini yaşayın.

Strange Brigade

Cadı Kraliçe Seteki geri döndü ve korkunç mumya canavarlar ordusunun karşısında yalnızca bir cesur kahraman birliği durabilir. Bu birlik ise Strange Brigade! Bu video oyunu ile olağanüstü kalıntılar keşfet, tehlikeli bulmacalar çöz ve içindeki maceracıyı kesinlikle dışarı çıkaracak olan heyecan verici üçüncü kişi aksiyon oyununda sıralanmış yaşayan ölü düşmanları havaya uçurarak yolunu açarken baştan çıkarıcı hazineyi bul.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?


Bir Yorum Yazın